Home > beauty > Secretul unei cunoscute artiste de la noi! Si-a facut operatie de “intinerire” a vaginului

Secretul unei cunoscute artiste de la noi! Si-a facut operatie de “intinerire” a vaginului

Fermitate, hidratare si culoare! Cu asta s-a ales Dj Wanda in urma unei interventii…asa cum rar ti-e dat sa auzi. Artista si-a operat zona intima, iar acum se simte mai ceva ca la 18 ani.
“Varsta nu o pot da inapoi, in schimb, pot face imbunatatiri”. Pe baza acestui principiu, Dj Wanda a apelat, de-a lungul timpului, la tot soiul de metode de intinerire. De la schimbarea de sange, pana la operatia de intinerire a zonei intime, interventie despre care nu a suflat nicio vorba de aproape doi ani.

“In Romania, fetele stiu sa-si faca buzele mari si sanii ca pepenii, insa foarte putine realizeaza ca nu conteaza doar asta. Americanii numesc aceasta interventie “second face” (a doua fata), deoarece este la fel de importanta. In timp, totul capata o cu totul alta fata. De la culoarea pielii, pana la aspectul mainilor si chiar a organelor genitale. Eu vreau sa fiu la fel de tonica si frumoasa, atat la exterior, cat si la interior.

Putine persoane ar recunoaste asta, insa cine are intelepciune sa inteleaga ca e un lucru necesar, frumos si util, va intelege de ce am facut asta. Ma simt mai bine decat acum zece ani, iar prietenii imi spun Benjamin Button, ca in filmul cu Brad Pitt. In loc sa imbatranesc, eu intineresc si asta datorita tehnologiei si a domnului doctor Florin Juravle, care nu se grabeste sa taie sau sa umfle, ci sa imbunatateasca, sa hidrateze si sa intinereasca. Varsta nu o pot da inapoi, in schimb pot imbunatati. Si asta ma face fericita”, a declarat Dj Wanda, in exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Articole asemanatoare
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra
usturoi
Ce pericol le pândește pe femeile care folosesc usturoi în zona intimă
Primul muzeu al vaginului din lume lansează o campanie de publicitate la Londra
Cele mai incredibile RECORDURI sexuale!

Comenteaza acest articol

Secretul unei cunoscute artiste de la noi! Si-a facut operatie de “intinerire” a vaginului

by   1 min
0