Home > Fashion > Seducatoare de Valentine’s Day cu Wolford

Seducatoare de Valentine’s Day cu Wolford

Wolford stie ce isi doresc cuplurile de Valentine’s day, atat femeile cat si barbatii! Tinute menite sa incite simturile vizuale si seductie la superlativ.  Imbraca-te in Wolford si flirteaza pana in maduva oaselor cu ajutorului ghidului nostru de “vanatoare”!

Regula numarul 1: Don’t blush, make them blush! Fii increzatoare in puterea ta de seductie si vei seduce garantat. Style tip: transforma the little black dress in Fatal Precious Dress.

Regula numarul 2: Iesi din tipare. Alege culoarea iubirii, rosul, doar ca un accesoriu pentru unghii si buze si opteaza pentru un item indraznet. Ce zici de stay ups sau dresuri care sa ii sageteze nu doar privirea, ci si inima (Flavia Stay Up sau Tilda Tights).

Regula numarul 3: Love is the new black, asa ca poti alege tot negrul si pentru lenjerie. Iti propunem  Flore Tanga si Flore Bra.

Regula numarul 4: Poate nu ar strica sa ii dai si niste sugestii de cadou… ceva din inima, pentru tine. Cum ar fi o pereche de stay ups Audrey, cu o inima din cristale Swarovski, un cadou de care sa va bucurati impreuna.  O optiune mult mai buna decat ciocolata sau florile. Beneficii suplimentare: nu se depune pe solduri, ba chiar iti va face o silueta mai subtire.

Articole asemanatoare
fumat
Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat
fursecuri
Adaugă chipsuri în aceste fursecuri și obții cel mai bun desert cu ciocolată
1 MARTIE: florile nu îndulcesc palmele, în România egalitatea de gen încă e TABU
Iubim mai mult de Sfantul Valentin?

1 Response

  1. Pingback : Seducatoare de Valentine’s Day cu Wolford | Femininne

Comenteaza acest articol

Seducatoare de Valentine’s Day cu Wolford

by   1 min
1