Home > Sex-Relatii > Seful arbitrilor romani demis dupa un SCANDAL SEXUAL/ Iat-o pe frumoasa care l-a costat postul!

Seful arbitrilor romani demis dupa un SCANDAL SEXUAL/ Iat-o pe frumoasa care l-a costat postul!

Sexul frumos avea trecere libera la seful CCA, Ion Craciunescu. “Aranjamente” nocturne cu o tanara arbitra pe care a promovat-o…

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, are o slabiciune pentru sexul frumos, motiv pentru care a dat mai multe sanse femeilor in arbitrajul romanesc. La un astfel de curs a cunoscut-o pe Alice Despa, o tanara din Rasnov, pe care bossul CCA ar fi promovat-o in urma unor seri fierbinti primite in dormitor, scrie www.cancan.ro.

Din momentul in care a fost numit presedinte al CCA, Ion Craciunescu a avut doua obiective: sa “curete” arbitrajul romanesc si sa promoveze cat mai multe “femei-fluieras” in campionatul romanesc. Daca primul tel nu a fost atins, motiv pentru care peste 12 cluburi din Liga I il vor demis, planul secund a functionat perfect pentru nea Nelu. Anul trecut, in Pitesti, a avut loc “Cupa Prieteniei”, o competitie intre arbitri din judete. Acolo, lui Craciunescu i-a picat cu tronc Alice Despa, o tanara de 22 de ani din Rasnov. Bruneta e legitimata ca fotbalista la CS Blue Angel Cristian din Brasov si a fost singura femeie-arbitru care si-a masurat cunostintele fotbalistice cu “cavalerii fluierului”. Craciunescu i-a facut ochi dulci tinerei, care a cazut imediat in mrejele cuceritorului nea Nelu. Asta si deoarece a simtit ca o relatie cu bossul CCA ii va aduce numai avantaje si va putea promova in timp record in cariera. Cum Craciunescu locuieste in Bucuresti, iar Alice la Rasnov, cei doi au tinut legatura prin Facebook. La inceputul lunii iunie, mai exact pe data de 5, tanara era extrem de stresata, deoarece considera ca nu a facut mare lucru la testul de promovare de la esalonul D la C. Atat a asteptat nea Nelu. A asigurat-o ca totul va fi in regula, i-a spus sa fie optimista si au inceput sa flirteze. La scurt timp, Alice s-a pricopsit si cu numerele de telefon ale fostului arbitru. “Cand vii prin Bucuresti sa ma suni”, i-a transmis Craciunescu. Intre timp, bruneta a fost promovata si pe 19 iunie a tinut sa-i multumeasca intr-un mod aparte mentorului ei. “Multuuu..”, i-a scris Alice fostului arbitru. “Abia astept sa ne revedem ca sa-ti multumesc cum trebuie. Stii tu la ce ma refer…”, i-a scris Alice presedintelui CCA. “Ti-am promis si m-am tinut de cuvant. Te pupacesc pana atunci”, a replicat Craciunescu, fiind lesne de inteles felul cum se fac promovarile de arbitri sub comanda sa. De remarcat ca Alice si nea Ion s-au mai intalnit si la Valcea, acolo unde presedintele CCA a organizat mai multe cursuri de formare, perfectionare si, categoric, promovare a tinerelor arbitre. “Poate am si eu pasiuni pentru femei, dar nu le fac arbitre. El face casting, nu selectie la Valcea”, a atacat Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui la timpul respectiv.

Azi, Ion Craciunescu a fost inlocuit! Seful arbitrilor a fost numit ….francezul Marc Batta, iar director general arbitrul roman Alexandru Deaconu.


Comenteaza acest articol

Seful arbitrilor romani demis dupa un SCANDAL SEXUAL/ Iat-o pe frumoasa care l-a costat postul!

by   2 min
1