Tabu
CULTURE

Selah Sue: cerinţe pentru concertul de la Bucureşti!

Selah Sue a cerut pentru concertul de la Bucureşti să i se asigure un meniu sănătos, constând în multe legume. La capitolul deserturi, artista doreşte să consume fructe, în special căpşuni, dar şi alte dulciuri precum batoane de ciocolată. Băuturile pe care le doreşte în dressing includ cât multe soiuri de ceai, sucuri de portocale, de merişoare şi de roşii, dar şi un pahar de vin Chardonnay şi şampanie.

Selah Sue este o adevărată revelaţie a generaţiei sale, remarcându-se de la o vârstă fragedă datorită vocii sale unice, îndemânării de a cânta la chitară şi talentului compoziţional. Selah ştie cum să îmbine perfect genuri muzicale aparent incompatibile precum reggae, soul şi jazz, cucerind şi artişti consacraţi precum Prince sau Patrice.

Concertul artistei şi al trupei Moonlight Breakfast va avea loc duminică, 22 septembrie la Arenele Romane şi este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.roARTICOLE SIMILARE

ALBUM foto cu BIANCA mireasa (1)

Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

realitatea

Emisiunile tabloid, gen “IOANA TUFARU”, date de gol de CNA!

Reading quiz: Ana Ularu

realitatea

Billie Eilish a triumfat la Premiile Grammy 2020: a plecat acasă cu cinci premii

Andreea Damian

Când cartea bate viaţa – interviu cu Doina Ruşti

Scrie un comentariu