Tabu
CULTURE

Selah Sue: program şi reguli de acces la concert!

Au mai rămas câteva zile până la cel mai așteptat concert al toamnei: Selah Sue. Duminică, 22 septembrie, piese precum „This World”, „Raggamuffin”, „Crazy Vibes” sau „Fyah Fyah” vor învălui Arenele Romane cu energie și bună dispoziție.

În deschidere, Moonlight Breakfast, o trupă atipică ce s-a făcut uşor remarcată în ţară şi în afara ei, va oferi un recital deosebit şi va încălzi atmosfera cu piese ca „Shout”, „No more” sau „Play”.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, vă aducem la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări:

Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.

Este interzis şi accesul cu umbrele, iar în caz de precipitaţii, organizatorii recomandă spectatorilor să îşi aducă pelerine de ploaie.

Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

Singurele bilete valide care vor trece de punctul de acces sunt cele cu cotorul intact, cele cu cotorul rupt nu vor fi acceptate.

Programul evenimentului este următorul:

19:00 – Deschiderea porţilor
20:00 – 21:30 – Moonlight Breakfast
21:30 – 22:00 – Change-over
22:00 – Selah Sue

Biletele sunt disponibile la prețurile de 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.

ARTICOLE SIMILARE

REALITATEA PLUS, la un pas de trecerea la HD

Andreea Damian

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Andreea Damian

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

realitatea

Recenzie: Cu ce umpli locurile întunecate din fermierii falimentați de o criză

Dora Constantinovici

Studiul „Literatura science fiction te face prost” desființat chiar de oamenii de știință care l-au făcut

realitatea

Mașini de epocă la expoziția Retromobil, teatru și concerte în weekend, în Parcul IOR

Andreea Damian

Scrie un comentariu