Tabu
BEAUTY

Semințele de brad alb, beneficii incredibile pentru piele

Bradul Vosges sau bradul alb ascunde cel mai prețios secret: o mică sămânță plină de ingrediente active excelente pentru piele.

În pădurile din Munții Pirinei, poți să te plimbi ore întregi în mijlocul brazilor maiestuoși Vosges fără să bănuiți comoara incredibilă pe care o ascund și pe care uneori chiar o călcăm în picioare. Între acele sale verzi, amplasate în inima conurilor sale, se ascunde un fruct mic cu puteri cosmetice incredibile: sămânța de brad alb.

Sămânța de brad alb, fruct al bradului Vosges, produce într-adevăr ingrediente active cu puteri cosmetice incredibile: un ulei și un extract bogat în acizi grași esențiali și fitosteroli, renumiți pentru proprietățile excelente de hidratare și calmare a pielii.

Din această mică sămânță cu puteri mari, s-au dezvoltat creme hidratante pentru față special formulate pentru a hidrata, hrăni, conforta și conferi pielii toată suplețea și strălucirea pe care o merită.

Pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de piele, există mai multe texturi diferite: crema hidratantă ușoară, destinată mai mult tenului normal până la cel mixt, și foarte hidratantă, concepută pentru pielea uscată până la cea foarte uscată.

ARTICOLE SIMILARE

#AllIsFineWithMe, tendința care încurajează femeile să-și accepte imperfecțiunile

Andreea Damian

Albastru. Răcoare. Apă

realitatea

Cum ar arata Barbie daca ar avea silueta de femeie normala!

Adina de la “Heaven” ne dezvaluie secretele siluetei sale

Afla de la Alina Brailescu cum sa te machiezi la Balul de Absolvire

realitatea

Cu dieta „Vârcolac” slăbești aproape 3 kg în 24 de ore. Madonna și Demi Moore sunt adeptele acestui regim

Scrie un comentariu