Tabu
Image default
BEAUTY

Semințele de brad alb, beneficii incredibile pentru piele

Bradul Vosges sau bradul alb ascunde cel mai prețios secret: o mică sămânță plină de ingrediente active excelente pentru piele.

În pădurile din Munții Pirinei, poți să te plimbi ore întregi în mijlocul brazilor maiestuoși Vosges fără să bănuiți comoara incredibilă pe care o ascund și pe care uneori chiar o călcăm în picioare. Între acele sale verzi, amplasate în inima conurilor sale, se ascunde un fruct mic cu puteri cosmetice incredibile: sămânța de brad alb.

Sămânța de brad alb, fruct al bradului Vosges, produce într-adevăr ingrediente active cu puteri cosmetice incredibile: un ulei și un extract bogat în acizi grași esențiali și fitosteroli, renumiți pentru proprietățile excelente de hidratare și calmare a pielii.

Din această mică sămânță cu puteri mari, s-au dezvoltat creme hidratante pentru față special formulate pentru a hidrata, hrăni, conforta și conferi pielii toată suplețea și strălucirea pe care o merită.

Pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de piele, există mai multe texturi diferite: crema hidratantă ușoară, destinată mai mult tenului normal până la cel mixt, și foarte hidratantă, concepută pentru pielea uscată până la cea foarte uscată.

ARTICOLE SIMILARE

O nouă metodă de întinerire

realitatea

Folosim sau nu săpunul? Unii oameni se spală mai puțin iar experții explică de ce

Andreea Damian

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

realitatea

Transformare spectaculoasa pentru Brigitte Sfat! Uite cum arata dupa ce i s-au vindecat operatiile

7 exerciții simple pentru un bust frumos și atractiv

Andreea Damian

Produsele de beauty pe care nu trebuie să le depozitezi niciodată în baie

Andreea Damian

Scrie un comentariu