Home > Lifestyle > SEMINTELE DE IN inlocuiesc uleiul de peste! Cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3 – SEMINTELE DE IN

SEMINTELE DE IN inlocuiesc uleiul de peste! Cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3 – SEMINTELE DE IN

Seminţele de in, înlocuitor excelent pentru uleiul de peşte

Seminţele de in sunt cea mai bogată sursă vegetală de Omega 3, constituind o alternativă excelentă la uleiul de peşte şi carnea de somon.

Omega 3 este un antioxidant binecunoscut pentru efectele benefice asupra inimii, sistemului osos, tensiunii arteriale şi organismului, per ansamblu. În plus, seminţele de in mai au şi avantajul că asigură, pe de altă parte, un aport important de fibre, vitamine (în special cele din complexul B) şi de minerale.

Efectele unei diete pe bază de seminţe de in sunt extrem de variate şi se manifestă la scurt timp după începerea tratamentului.

În primul rând, seminţele de in stimulează digestia şi combat constipaţia, scad colesterolul şi protejează sistemul cardiovascular.

De asemenea, cura cu seminţe de in contribuie semnificativ la combaterea oboselii şi stresului, alungând chiar şi insomniile.

Şi nu în ultimul rând, de mare interes pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus acumulate în vacanţa de iarnă, o alimentaţie cu un aport important cu seminţe de in ajută în curele de slăbire.

Este important de reţinut că pe parcursul tratamentului trebuie menţinut un aport adecvat de lichide. În caz contrar pot apărea obstrucţii intestinale.

Produsul este disponibil în magazinele naturiste, iar preţul recomandat de producător variază între 2,5 şi 3 lei, pentru un pachet de 150 de grame.

Cel mai bun inlocuitor vegetal al uleiului de peste, sursa de Omega 3 – SEMINTE DE IN!

Articole asemanatoare
vitamina D
Încă un MIT desființat. Suplimentele cu vitamina D și omega-3 NU previn cancerul și bolile cardiace
Pastilele cu supliment omega 3 – o afacere care ucide milioane de tone de viață marină anual
Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi
“Verdeturi” 101

3 Responses

  1. Melinda Mitulescu

    De fapt, cele mai simple lucruri pe care le poti face e sa le pui in salate. Daca stii sa faci chifle, pune-le si in chifle, atat in aluat, cat si pe crusta!

Comenteaza acest articol

SEMINTELE DE IN inlocuiesc uleiul de peste! Cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3 – SEMINTELE DE IN

by   1 min
3