Home > Agenda > SEMNALMENTELE violatorului de langa Guvern

SEMNALMENTELE violatorului de langa Guvern

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru adevărul.ro că bărbatul care ar fi violat o jurnalistă miercuri, în centrul Capitalei, în miezul zilei, are între 35-40 de ani, în jur de un 1,80 înălţime, părul grizonat, tuns scurt şi tenul măsliniu.
La două zile de la nefericitul incident, autorul violului era încă în libertate, după ce analizele de laborator făcute de Institutul de Medicină Legală (IML) au arătat că suspectul audiat de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi nu este agresorul tinerei de 22 de ani.
Cu toate acestea, bărbatul audiat de poliţiştii Secţiei 4 a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, dar pentru o altă agresiune comisă vinerea trecută, când ar fi încercat să violeze o tânără în liftul unui bloc din Capitală.
Imediat ce a scăpat din mâinile agresorilor, jurnalista s-a dus la cea mai apropiată secţie de poliţie unde a povestit tot ce i s-a întâmplat.
„A declarat că nu îl cunoştea pe agresor. Îşi aminteşte că acesta purta la gât un lanţ gros şi avea tenul măsliniu. Anchetatorii analizează şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona Dorobanţi.Pentru prinderea agresorului ne folosim şi de câinii de urmă din cadrul Serviciului de Poliţie Canină“, au explicat surse din rândul anchetatorilor


Loading...

Comenteaza acest articol

SEMNALMENTELE violatorului de langa Guvern

by   1 min
0