Home > Sex-Relatii > Semne ca relatia ta se apropie de sfarsit

Semne ca relatia ta se apropie de sfarsit

Uneori e greu sa accepti, chiar si fata de tine insati, ca relatia in care esti implicata se apropie de final.

Iata cateva semne ca ati inceput sa va indepartati si ca trebuie luate masuri pentru a imbuntati ceva in relatia voastra:

Petreceti din ce in ce mai mult timp separat

E un lucru bun sa aveti anumite activitati diferite si sa va alocati timp si pentru propria persoana sau pentru a pastra relatiile cu prietenii apropiati. Insa, atunci cand acest lucru devine un obicei si ajungeti sa va evitati reciproc, e clar ca nu va mai simtiti la fel de comod unul in compania celuilalt.

Semne-ca-relatia-ta-se-apropie-de-sfarsit1Nu mai aveti subiecte de discutie

Dupa cum stiti, comunicarea e un element de baza in relatiile cu ceilalti, in special in relatia de cuplu. E normal ca dupa o perioada indelungata de relatie sa nu mai existe la fel de multe subiecte comune de discutie fiindca probabil stiti tot ce e de stiut unul despre celalalt. Insa, daca ajungeti sa vorbiti numai lucruri banale sau mondenitati, iar placerea de a avea discutii lungi si inteligente dispare, acest lucru ar trebui sa iti dea de gandit.

Ajungeti sa va certati din cele mai mici discutii

In fiecare cuplu exista discutii mai aprinse si in contradictoriu, dar important este sa stiti cum sa le ocoliti si sa mentineti o stare de buna dispozitie. In cazul in care lucrurile iti scapa de sub control, iar certurile devin tot mai frecvente si nu pot fi evitate, este iarasi un alt motiv de ingrijorare.

Te simti usurata cand esti singura

Daca te simti mult mai relaxata si mai in largul tau atunci cand petreci timp singura si simti ca poti face ce vrei, fara vreo constrangere, acesta este un alt indiciu ca relatia incepe sa scartaie.

Semne-ca-relatia-ta-se-apropie-de-sfarsit2Relatiile intime nu mai corespund cu asteptarile

Contactul fizic este absolut firesc in contextul unei relatii serioase, iar daca acesta este inexistent sau lasa de dorit, e momentul de luat masuri.

Toate aceste lucruri sunt normale in orice relatie de durata. Dupa un timp, intervine monotonia si simti nevoia sa petreci mai mult timp singura pentru a te redescoperi pe tine si activitatile pe care le desfasurai candva.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, cel mai sigur mod de a afla daca e doar o perioada in care lucrurile nu merg conform asteptarilor sau nu, este sa ai o discutie serioasa cu partenerul tau in care sa va spuneti sincer lucrurile care va deranjeaza si sa incercati sa le rezolvati. In cazul in care nu se imbunatateste nimic nici dupa, e posibil sa fiti unul dintre cuplurile care trebuie sa-si spuna adio. Uneori, lucrurile se intampla pur si simplu, oamenii se schimba, iar idealurile si convingerile lor devin atat de diferite incat nu mai pot urma un drum comun.

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/el-nu-are-chef-de-sex-de-ce-oare/ 

http://www.tabu.ro/vorbiti-despre-sex-dupa-sex-2/ 

http://www.tabu.ro/gelozia-un-sentiment-distructiv/


Articole asemanatoare
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
Ce avere impart la divort doua vedete din Romania
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!

Comenteaza acest articol

Semne ca relatia ta se apropie de sfarsit

by Claudia Simion   2 min
0