Home > Slider > „Semnează sau plătește”. Brad Pitt i-a dat Angelinei Jolie un ultimatum

„Semnează sau plătește”. Brad Pitt i-a dat Angelinei Jolie un ultimatum

Brad Pitt

Brad Pitt i-a dat soției sale un ultimatum. Acesta a amenințat-o c-o va pedepsi dacă nu semnează o dată actele de divorț. Potrivit unor surse din apropierea celor doi actori, citați de ziarul The Sun, Jolie nu a semnat încă nicio hârtie care să pună punct definitiv mariajului lor.

Starul, în vârstă de 55 de ani, este sătul de șicanele celei cu care a fost căsătorit vreme de 2 ani. Acesta se teme că procesul de divorț, care durează de aproape 3 ani, va deveni și mai urât dacă Angelina Jolie nu se hotărăște. Echipa lui de avocați caută toate mijloacele să o determine să semneze actele, altfel o va aștepta o pedeapsă penală.

„Brad a obosit să aștepte. Angelina continuă să întârzie divorțul lună de lună”, potrivit surselor din apropierea actorului american, care susțin că Brad Pitt simte că Angelina vede întregul divorț ca pe un joc. Aceasta din urmă spera că tatăl copiilor ei se va răzgândi și va da o nouă șansă mariajului.

În luna aprilie a acestui an, un judecător a decis ca cei doi să împartă custodia celor șase copii – Maddox (de 17 ani), Pax (de 15 ani), Zahara (de 14 ani), Shiloh (de 13 ani) și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 10 ani.

 

Articole asemanatoare
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă
Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului
Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

„Semnează sau plătește”. Brad Pitt i-a dat Angelinei Jolie un ultimatum

by Andreea Damian   1 min
1