Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Semnul zodiacal cu care vei avea cea mai bună partidă de sex

Dacă urmărești horoscoapele amoroase, probabil ai citit despre cât de romantic sau de timid poate fi fiecare semn zodiacal, dar știi ce nativi îți pot spune despre cum să faci cel mai bun sex din viața ta?

Așa cum fiecare persoană este unică, la fel sunt și semnele zodiacale, mai ales când vine vorba de sex. Unele semne se bucură de jocul de rol, în timp ce altora le place clasic. Unii au nevoie de o sesiune lungă de încălzire, în timp ce unii sunt gata să facă sex imediat după un sărut.

Unele semne zodiacale de natură sexuală sunt cunoscute pentru că sunt grozave în pat, inclusiv Scorpion, Berbec, Leu, Balanță și Taur. Și multe dintre aceleași semne tind să fie puțin ciudate în pat. Nu ar trebui să fie prea surprinzător, nu? Nu se poate nega faptul că unele semne sunt doar mai atrase sexual unele de altele și există o chimie incontestabilă între anumite perechi: Berbec și Vărsător, Taur și Rac, Rac și Scorpion, Gemeni și Fecioară, Leu și Balanță, Capricorn și Taur și Gemeni și Balanță.

Din acest articol vei afla semnele zodiacale cu care ești cel mai compatibil sexual.

Zodia alături de care vei avea parte de cel mai bun sex

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Stil sexual: pasional și nerăbdător și unul dintre cele trei semne de foc, Berbecii sunt iubitori care vor să se apuce de treabă. Nu vor să te inunde cu flori și romantism. Sunt actori, nu visători și preferă o distracție picantă și energică unei sesiuni de dragoste îndelungate. Atenție, berbecii sunt parteneri agresivi. Nu le place rutina. Berbecul devine neplăcut când este entuziasmat și surprins. Sexul programat îl plictisește de moarte.

Semne zodiacale compatibile sexual: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii vor să fie seduși încet. Acești iubiți senzuali se gândesc la deciziile lor, dar odată ce au decis că tu ești cel potrivit, te vor dori pe tine și numai pe tine. Îi place sexul, fără complicații, și are un libido care, odată dezlănțuit, îl folosește toată noaptea.

Semne zodiacale compatibile sexual: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Fiind un semn de aer cerebral și verbal, Gemenii sunt stimulați mental mai întâi și fizic în al doilea rând. Odată ce l-ai emoționat, trage-l în dormitor înainte de a fi distras, deoarece mințile Gemenilor rătăcesc ușor. Sexul va fi fierbinte și pasional. Gemenilor le place să vorbească în timpul sexului; le place să vorbească despre sex. Dar nu-l lua personal când vor să se ridice din pat după ce ating punctul culminant.

Semne zodiacale compatibile sexual: Balanță, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este extrem de emoționant și își dorește o relație. Odată ce te-a prins, nu vrea să-ți dea drumul. Acești iubiți intenși, serioși și posesivi se concentrează pe un partener cu care să se angajeze în toate activitățile lor senzuale preferate. Deși inițial pot fi timizi, sunt tandri și profund afectuoși odată ce se simt confortabil.

Semne compatibile sexual: Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Pești

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul vrea să fie o vedetă și este la fel de dramatic în pat ca și în viață. Leul tânjește după recunoaștere și public, iar dacă îl aplauzi în continuare, te va satisface în continuare. Vrea să fie mângâiat, literal și fizic. Acești nativi sunt excepțional de sexuali, inventivi și devotați.

Semne compatibile sexual: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Toată lumea crede că Fecioara este castă, dar sunt doar pretențioase. Le place să se descurce într-un mediu curat și încântător. Sunt iubitoare, romantice, ordonate, care prosperă în relații calme și adesea preferă să fie partenerul mai puțin agresiv.

Semne compatibile sexual: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța sofisticată este o intelectuală și o perfecționistă – o parteneră excelentă în pat, dacă este puțin detașată. Abordează sexul cu o înclinație mentală și este adesea intrigat de erotică și de noile abordări conceptuale ale plăcerii. Este deschisă la minte, dar rafinată, așa că probabil va fi de acord cu orice, atâta timp cât nu este prea extrem.

Semne compatibile sexual: Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Toată lumea știe că Scorpionii sunt ciudați, dar nu toată lumea înțelege că sunt ciudați cu discernământ. Scorpionul misterios și intens poate fi un amant bun, dar preferă celibatul. Este interesat de a face dragoste pătimaș, nu doar 20 de minute de poziția misionarului.

Semne compatibile sexual: Rac, Pești, Gemeni, Balanță, Vărsător

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest călător înfocat și entuziast te va face să te simți singura persoană din lume când stă în pat cu tine, dar este nestatornic. Totuși, în timp ce îl ai, ești într-o perioadă grozavă, deoarece Săgetătorul este deschis, aventuros și hotărât să se distreze. Așteaptă-te să devină pofticios când se află într-un loc nou și interesant.

Semne compatibile sexual: Berbec, Leu, Gemeni, Balanță, Vărsător

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Acești nativi pot părea dependenti de muncă, dar odată ce ademenești unul în dormitor, devine unul dintre cele mai pasionale zodii și nimeni nu știe asta. Deoarece iubitul Capricorn este de încredere, ambițios și responsabil, el își sublimează adesea dorința sexuală. Dar sub acel strat exterior profesional, el este gata de acțiune. Când se încălzește, este afectuos, direct și dedicat plăcerii.

Semne compatibile sexual: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion, Pești

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nimeni nu poate sta cu acești excentrici liberi. Și, deși niciunul dintre aceste semne de aer nu seamănă, un lucru pe care îl au în comun este intelectul. Libidoul Vărsătorului crește în raport cu stimularea sa mentală; este dispus să încerce orice dacă sună interesant. Vărsătorul este rezervat și cu capul rece, începe încet, dar poate fi antrenat într-o stare extrem de pasională – și odată ce ea este în ea, vei fi uluit.

Semne compatibile sexual: Gemeni, Berbec, Leu, Săgetător

Pești (19 februarie – 20 martie)

Acest nativ este un cameleon, capabil să-și schimbe stilul în funcție de nevoile și dorințele tale. Sunt magici din punct de vedere fizic. Sunt emoționali, nu intelectuali. Unui nativ în Pești îi lipsește caracterul practic – asta, combinat cu natura lor iubitoare, entuziasmul pentru toate lucrurile carnale și empatia naturală îi fac să fie talentați să-i placă pe ceilalți și să accepte plăcerea.

Semne compatibile sexual: Scorpion, Rac, Taur, Fecioară, Capricorn

ARTICOLE SIMILARE

Robert De Niro sare din nou la gâtul lui Donald Trump

Andreea Damian

Cum o umilește Lucian Viziru pe fosta iubită, Catrinel Sandu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

Andreea Damian

Alecsandru Dunaev completează distribuția serialului „Lia”. Ce rol va interpreta

Andreea Damian

10 moduri de a citi știrile despre COVID 19 fără să te simți anxios

Andreea Damian

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Andreea Damian

Jean Paul Gaultier este cel mai recent designer pe lista celor care interzic blana

realitatea

Scrie un comentariu