Tabu
Image default
PEOPLE

Șerban Copoț, ex Animal X, va deveni tată a treia oară

Sărbătoare mare în familia fostului solist din trupa Animal X, Hienă, așa cum era cunoscut pe vremuri de toată lumea. Șerban Copoț a anunțat chiar de ziua lui pe 2 iulie că familia lui se va mari și că va mai avea încă un membru, fiind foarte fericit.

Solistul care tocmai a împlinit ieri, pe 2 iulie, frumoasa vârstă de 39 de ani, a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit că va deveni din nou tată. El le-a mulțumit celor care i-au făcut urări de bine și le-a împărtășit vestea cea mare.

familie serban copot
familie serban copot

”Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”. Șerban mai are doi băieți, Teddy, care are 8 anișori și Alex de 4 ani, pe care îi iubește la nebunie și de dragul cărora a lansat și două cărți pentru copii. “Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spune prezentatorul si fostul solist si dansator din trupa de succes Animal X. Serban este căsătorit cu Roxana, familia fiind o sursă de echilibru pentru Șerban Copoț. El și soția lui se iubesc de peste 18 ani și au împreună o familie superbă. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de ralație. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de față a fost băiețelul lor, Tudor, care atunci avea 4 anișori.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Dora Constantinovici

Liviu Dragnea i-a dat papucii iubitei mai tinere.  Ce l-a scos din minți pe fostul lider PSD

Andreea Damian

Kevin Spacey, eșec umilitor. Noul său film a avut încasări de doar 126 $

Andreea Damian

Inna, colaborare senzațională cu Sean Paul

Andreea Damian

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

Tabu Tabu

Povestea copilului minune Shirley Temple care a salvat un studio de la faliment

realitatea

Scrie un comentariu