Home > What's hot > SERBAN IONESCU a murit neimpacat!

SERBAN IONESCU a murit neimpacat!

Şerban Ionescu a murit, la varsta de 62 ani, însă el a plecat din această lume cu o mare dorinţă neîmplinită.

Este vorba despre rezolvarea divorţului dintre el şi Magda Catone. Şerban Ionescu este cel care a decis, în luna mai, să se despartă pe cale oficială de Magda Catone, care, însă, nu-şi mai dorea acest lucru în ultimul timp.

Actorul a trimis atunci o scrisoare instanţei în care arăta motivul pentru care a cerut divorţul: “Sunt neputincios din punct de vedere fizic, acestea sunt momentele în care partenerul trebuia să-mi fie alături. Nu am găsit în soţia mea un partener dornic să-mi insufle sănătate şi să mă ajute. Aud zilnic reproşuri pentru nimicuri de o viaţă… Soţia mea are un amant şi ei s-au cunoscut cu ani în urmă. Acum sunt sigur că viaţa dublă a soţiei mele durează de ceva vreme. Sunt singur, abandonat neputincios şi rog onorata instanţă să mă scape de suferinţa de a mai sta lângă un om care mă răneşte zilnic”.

Şerban Ionescu şi-a făcut testamentul. Magda Catone va avea o surpriză

De atunci, avocatul lui Şerban Ionescu a susţinut de numeroase ori în presă că cea mai arzătoare dorinţă a regretatului artist ar fi fost aceea de a se vedea divorţat cât mai curând. Ba mai mult, Cătălin Dancu i-a transmis şi un mesaj Magdei Catone în legătură cu tergiversarea finalizării despărţirii: “Doamna Catone, nu vă mai îngrijorați în legătură cu succesiunea, a rezolvat-o domnul Șerban Ionescu și o să aveți o surpriză. Domnul Șerban Ionescu și-a făcut un testament autentic și a decis ce o să se întâmple când nu o să mai fie. Nu mai aveți niciun interes să mai tergiversați procesul!”

Din păcate, următorul termen al procesului dintre cei doi actori fusese stabilit pentru data de 14 decembrie.
Ultima dorinta a actorului a fost ca la inmormantare Radu beligan sa tina singurul discurs…

Serban Ionescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică la clasa lui Amza Pellea şi la terminarea facultăţii a fost repartizat la Teatrul din Petroşani, unde a interpretat numeroase roluri precum: “Locţiitorul” de Horia Lovinescu, „Pluta Meduzei” de Marin Sorescu, regia Florin Fătulescu, „În căutarea sensului pierdut” de Ion Băieşu, regia Florin Fătulescu.

Teatrul din Petroşani a fost o rampă de lansare pentru Şerban Ionescu, care a urmat să joace la Teatrul Mic şi Teatrul din Sibiu, Teatrul de comedie, Teatrul Odeon, după care din 2001 a putut fi admirat în producţiile Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), al cărui actor a fost până la sfârşitul vieţii sale.

În ultimii ani a jucat în spectacolele: “Dineu cu proşti”, “Eduard al III-lea”, “Livada de vişini” şi “Molto, gran’ impressione”, pe scena TNB.


Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

SERBAN IONESCU a murit neimpacat!

by realitatea   2 min
1