Home > Lifestyle > Stiri > Şerban Ionescu, in stare foarte gravă! Are creierul “topit”

Şerban Ionescu, in stare foarte gravă! Are creierul “topit”

Şerban Ionescu este într-o stare extrem de gravă! Are lumânări la cap şi a suferit o operaţie pentru a se putea alimenta. O asistentă a povestit că la capul lui Şerban Ionescu stă o femeie mică de înălţime, brunetă, nicidecum Magda Catone.
“Nu a făcut deloc recuperare, nu se plimbă pe culoare. Nu poate merge, mi-a povestit profesorul de gimnastică. Pe Magda Catone nu am văzut-o aici. E una mică cu părul negru, mică de statură. Are lumânări pe masă, să fie pregătite acolo, nu le aprinde nimeni. El nu mai poate să mănânce şi i-au făcut o operaţie pentru asta” a povestit asistenta angajată la Spitalul Elias pentru “Drept la Ţintă”.
“Starea de sănătate a pacientului e critică, iar prognosticurile sunt rezervate. Rapoartele medicale arată că în numai câteva zile creierul i-a fost afectat într-o proporţie covârşitoare. Dacă sâmbătă jumătate din creierul lui Şerban Ionescu era «topit», astăzi (n.r. – ieri), putem vorbi de faptul că boala a cuprins rapid şi cealaltă jumătate, care fusese mai puţin afectată. Urmările sunt nefaste. Actorul, monitorizat de aparatura de specialitate, este ţintuit la pat, nu se poate mişca şi nu poate vorbi cu nimeni. Nu recunoaşte pe nimeni din jurul său”, au dezvăluit surse medicale pentru libertatea.ro.

Articole asemanatoare
Metallica
Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Jean Paul Gaultier
SCOALA INIMILOR, o campanie pentru sustinerea educatiei in mediul de spital
DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară

Comenteaza acest articol

Şerban Ionescu, in stare foarte gravă! Are creierul “topit”

by   1 min
0