Home > Lifestyle > Stiri > Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă

Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă

Ieri dimineaţă, medicii de la Elias au decis, în faţa cumplitei boli de care sufera marele actor Şerban Ionescu – scleroză laterală amiotrofică, sa-l trimita acasa.
După un ultim consult efectuat de o comisie de specialişti, s-a dispus extrenarea lui. Puţin după ora 20, la scurt timp după lăsarea întunericului, Şerban Ionescu a fost scos din spital pe o targă, după ce accesul persoanelor pe rampa care ducea la ambulanţă a fost restricţionat. Foarte slab, imobil şi lipsit de reacţie şi expresie, actorul s-a lăsat purtat de brancardieri către maşina care l-a dus acasă fără sirene, doar cu girofarul pornit. În afară de personalul de pe Ambulanţă, alături i-a fost Irina, femeia despre care se spune că i-ar fi amantă de mai bine de un an şi jumătate şi care, pe toată perioada spitalizării sale la Elias, nu s-a dezlipit de patul lui de la Terapie Intensivă. Acasă, Şerban Ionescu a fost coborât din maşină, tot pe targă, însă, de data aceasta, actorul avea faţa parţial acoperită cu o pătură. Doar ochii i se puteau observa.
eri, starea lui era vizibil deteriorată şI, potrivit declaraţiilor oferite în exclusivitate pentru CANCAN.ro de balerinul Ovidiu Danci, finul său, marele actor se resemnase în faţa bolii şI era conştient că nu se va mai face niciodată bine. Din nefericire, scleroza laterală amiotrofică este o boală degenerativă fără leac.

Articole asemanatoare
DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară
La doar 17 ani, fiul lui Şerban Ionescu s-a logodit
Şerban Ionescu, in stare foarte gravă! Are creierul “topit”
AFLA adevarata BOALA a lui Serban Ionescu

Comenteaza acest articol

Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă

by   1 min
0