Home > Lifestyle > SERBAN PAVLU – Varu’ te rezolva – nud in film

SERBAN PAVLU – Varu’ te rezolva – nud in film

Arta fara compromisuri! Este unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale dar, cu toate acestea, Şerban Pavlu a devenit celebru abia după ce a filmat o reclamă pentru un site de anunţuri publicitare.

Cu ocazia lansării serialului “Umbre”, unde deţine rol principal, “Văru’ te rezolvă” a vorbit despre experienţele sale actoriceşti, dar şi despre “personajul” care este în viaţa reală, total diferit de cel din reclamă şi din cea mai nouă producţie în care joacă. “Sunt foarte diferit de vărul şi de personajul dur din «Umbre ». În realitate, sunt mai expansiv, genul haios din grup. Şi foarte vorbăreţ. Nu sunt vărul care rezolvă tot. Din contră, sunt cam neputincios să-mi rezolv singur problemele şi apelez la prieteni pentru asta. Am şi veri, dar nu le cer ajutorul”, a mărturisit acesta.

Şerban nu a ascuns nici faptul că ar repeta experienţa din “Niki Ardelean, colonel în rezervă”, unde a filmat complet dezbrăcat: “Categoric că aş filma din nou scene nud, dar depinde de rol, de cine mă propune. E mult mai greu să te dezbraci şi să joci în astfel de scene în prezenţa a vreo 25 de oameni
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie
Toată lumea din familia noastră urlă!

1 Response

  1. Pingback : SERBAN PAVLU – Varu’ te rezolva – nud in film | Femininne

Comenteaza acest articol

SERBAN PAVLU – Varu’ te rezolva – nud in film

by   1 min
1