Home > Lifestyle > Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

Serena Williams a stârnit numeroase reacții, marți, când a apărut să dispute un meci din primul tur de la Roland Garros într-un costum negru din spandex. Tensimena americană a explicat pe contul ei de Instagram că nu a ales acest outfit întâmplător.

Sportiva în vârstă de 36 de ani a mărturisit că nu și-a revenit 100% după ce a născut-o pe fiica sa. „Catsuit anyone? For all the moms out there who had a tough recovery from pregnancy—here you go. If I can do it, so can you. Love you all!! (Costum? Pentru toate mamele care și-au revenit greu din timpul sarcinii – iată. Dacă o pot face, și voi o puteți face. Vă iubesc pe toți!!)”, este mesajul transmis de Serena pe contul său personal de Instagram.

Fotografia care o înfățișează pe Serena Williams îmbrăcată într-un costum negru, din spandex, a primit numai cuvinte de laudă din partea fanilor, care au apreciat curajul și atitudinea tenismenei.

Fostul lider a anunțat la începutul anului că a fost la un pas de moarte după ce a adus-o pe lume pe micuța Alexis Olympia. Serena a dezvăluit că a trecut prin două operații. Prima a fost una de cezariană în regim de urgență, după ce doctorii descoperiseră că ritmul cardial al bebelușului a scăzut în timpul travaliului. După naștere, lucrurile s-au complicat pentru Serena, care a simțit că se sufocă la un moment dat și i-au fost apoi depistate câteva cheaguri de sânge la plămâni și niște artere aproape blocate (embolism pulmonar). Pentru a fluidiza traficul sangvin, medicii i-au dat anticoagulante însă, din cauza tusei, operația de cezariană s-a desprins, iar jucătoarea a suferit o hemoragie în cavitatea abdominală. S-a intervenit din nou chirurgical, iar jucătoarea americană nu a avut voie să se ridice din pat timp de aproape șase săptămâni.

Serena Williams a revenit la un Grand Slam după ce dat naştere fiicei sale. Aceasta a trecut, în primul tur la Roland Garros, de Krystina Pliskova, scor 7-6, 6-4, după o oră şi 45 de minute.

Articole asemanatoare
Serena Williams
Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman
Serena Williams
Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Comenteaza acest articol

Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

by Andreea Damian   1 min
0