Home > Lifestyle > Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

serena williams

Pe Meghan Markle și Serena Williams le leagă o frumoasă prietenie de mai mulți ani. Tenismena de 36 de ani a și fost invitată alături de familia ei la nunta regală din luna mai, care a avut loc pe domeniul Windsor.

La rândul ei, Ducesa de Sussex și-a susținut prietena la Turneul de la Wimbledon, unde a avut o apariție spectaculoasă alături de cumnata sa, Kate Middleton. Deși aniversarea lui Meghan a avut loc pe 4 august, Serena Williams i-a oferit cadoul perfect.

Potrivit People, sportive americană a lansat un hanorac în onoarea ducesei de Sussex, care face parte din propria colecție de haine – SERENA. Se numește, sugestiv, Royal Duchess Cropped Hoodie, și se vinde cu 90 de dolari pe site-ul ei. „Creat și potrivit pentru o regină”, ​​își descrie Serena Williams produsul.

Într-un interviu acordat în timpul unei emisiuni de televiziune, sportiva a mărturisit că i-a trimis un hanorac și lui Meghan Markle, așa că există o șansă ca o membră a unei case regale să poarte un hanorac „regal”.

https://www.instagram.com/p/BmyAHhWjOOc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Meghan Markle și Serena Williams s-au întâlnit prima dată la Super Bowl în 2010 și de atunci au rămas prietene. Iar noul statut regal al lui Meghan nu a schimbat prea mult relația lor. ”Prietenia noastră a rămas la fel. Ne-am sprijinit întotdeauna”, a declarat Williams în luna iulie. „Întotdeauna am avut o prietenie minunată și în fiecare an, de câțiva ani, ea (Meghan Markle) a venit la Wimbledon și m-a susținut din lojă. Acum mă susține dintr-un rol diferit”,  adăugat ea.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Comenteaza acest articol

Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0