Home > Lifestyle > Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

serena williams

Pe Meghan Markle și Serena Williams le leagă o frumoasă prietenie de mai mulți ani. Tenismena de 36 de ani a și fost invitată alături de familia ei la nunta regală din luna mai, care a avut loc pe domeniul Windsor.

La rândul ei, Ducesa de Sussex și-a susținut prietena la Turneul de la Wimbledon, unde a avut o apariție spectaculoasă alături de cumnata sa, Kate Middleton. Deși aniversarea lui Meghan a avut loc pe 4 august, Serena Williams i-a oferit cadoul perfect.

Potrivit People, sportive americană a lansat un hanorac în onoarea ducesei de Sussex, care face parte din propria colecție de haine – SERENA. Se numește, sugestiv, Royal Duchess Cropped Hoodie, și se vinde cu 90 de dolari pe site-ul ei. „Creat și potrivit pentru o regină”, ​​își descrie Serena Williams produsul.

Într-un interviu acordat în timpul unei emisiuni de televiziune, sportiva a mărturisit că i-a trimis un hanorac și lui Meghan Markle, așa că există o șansă ca o membră a unei case regale să poarte un hanorac „regal”.

https://www.instagram.com/p/BmyAHhWjOOc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Meghan Markle și Serena Williams s-au întâlnit prima dată la Super Bowl în 2010 și de atunci au rămas prietene. Iar noul statut regal al lui Meghan nu a schimbat prea mult relația lor. ”Prietenia noastră a rămas la fel. Ne-am sprijinit întotdeauna”, a declarat Williams în luna iulie. „Întotdeauna am avut o prietenie minunată și în fiecare an, de câțiva ani, ea (Meghan Markle) a venit la Wimbledon și m-a susținut din lojă. Acum mă susține dintr-un rol diferit”,  adăugat ea.

Articole asemanatoare
prințul harry
Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
meghan markle
Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal

Comenteaza acest articol

Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0