Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

Pe Meghan Markle și Serena Williams le leagă o frumoasă prietenie de mai mulți ani. Tenismena de 36 de ani a și fost invitată alături de familia ei la nunta regală din luna mai, care a avut loc pe domeniul Windsor.

La rândul ei, Ducesa de Sussex și-a susținut prietena la Turneul de la Wimbledon, unde a avut o apariție spectaculoasă alături de cumnata sa, Kate Middleton. Deși aniversarea lui Meghan a avut loc pe 4 august, Serena Williams i-a oferit cadoul perfect.

Potrivit People, sportive americană a lansat un hanorac în onoarea ducesei de Sussex, care face parte din propria colecție de haine – SERENA. Se numește, sugestiv, Royal Duchess Cropped Hoodie, și se vinde cu 90 de dolari pe site-ul ei. „Creat și potrivit pentru o regină”, ​​își descrie Serena Williams produsul.

https://www.instagram.com/p/Bmx_M-bltmE/?taken-by=serenawilliams

Într-un interviu acordat în timpul unei emisiuni de televiziune, sportiva a mărturisit că i-a trimis un hanorac și lui Meghan Markle, așa că există o șansă ca o membră a unei case regale să poarte un hanorac „regal”.

https://www.instagram.com/p/BmyAHhWjOOc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Meghan Markle și Serena Williams s-au întâlnit prima dată la Super Bowl în 2010 și de atunci au rămas prietene. Iar noul statut regal al lui Meghan nu a schimbat prea mult relația lor. ”Prietenia noastră a rămas la fel. Ne-am sprijinit întotdeauna”, a declarat Williams în luna iulie. „Întotdeauna am avut o prietenie minunată și în fiecare an, de câțiva ani, ea (Meghan Markle) a venit la Wimbledon și m-a susținut din lojă. Acum mă susține dintr-un rol diferit”,  adăugat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Interviu Robin and the Backstabbers

realitatea

Dacă ai găsit cu adevărat dragostea, nu renunța ușor la primul obstacol! Păstreaz-o!

Andreea Damian

De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie

Andreea Damian

Răzvan Antonescu, schimbare spectaculoasă

Tabu Tabu

Prinţesa Diana ar fi împlinit astăzi 59 de ani – o existenţă scurtă dar fascinantă

Andreea Damian

TITANICUL | Premieră în aer liber

Andreea Damian

Scrie un comentariu