Home > Slider > Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

serena williams

Revenirea Serenei Williams în circuitul WTA nu a decurs exact așa cum și-a plănuit. S-a retras de la Roland Garros înainte de meciul din optimi, iar la Indian Wells și în turneul de la Miami a pierdut încă din primele tururi. Serena Williams plănuiește însă să ajungă într-o formă din ce în ce mai bună și să câștige mai multe turnee de Grand Slam. Dar cel mai recent anunț al tenismenei de 36 de ani i-a derutat pe mulți. Serena Williams a mărturisit că își mai dorește un copil și ar vrea să se întâmple asta cât mai curând. A făcut anunțul într-un nou interviu.

Serena Williams iubește tenisul, dar adoră să fie mamă. Fetița sa Alexis Olympia i-a schimbat nu numai viața, ci și prioritățile, inclusiv cariera sportivă. Dar își mai dorește un copil cu Alexis Ohanian, de 35 de ani, cel care i-a devenit soț în noiembrie 2017. Singurul lucru care o reține? Cariera sportivă! De fapt, fostul numărul 1 în tenisul feminin a dezvăluit pentru revista In Style că  ar fi fost deja însărcinată cu al doilea copil dacă nu era vorba despre tenis și revenirea în circuitul WTA. A recunoscut însă că atunci când va decide să îi dăruiască fiicei sale un frate sau o soră, Serena ar prefera să se retragă definitiv din tenis pentru a se dedica 100% familiei.

Fotografiile de pe Instagram sunt dovada clară că sportiva adoră maternitatea. „Iubesc tenisul, dar mai întâi de toate o iubesc pe ea (nr.r. fiica sa Alexis Olympia) și trebuie să fiu cu ea. Vreau să o pun mai presus de tot ceea ce fac”, a explicat ea. „De când s-a născut, n-am fost despărțită de ea mai mult de o zi”, a adăugat Serena Williams.

For @SerenaWilliams dominance comes naturally, but she’s no stranger to obstacles, especially on the court. “I’m an incredible mental player, but I’m also a physical player. You can’t play a sport without being physically ready. It’s difficult to come back as a professional athlete who was once ‘Serena.’ There are records out there that I want, and I’ll get there, but in due time,” she tells @LauraBrown99 in our August issue. “I’m always in the fast lane. I’m always extra. I have to be willing to do the work, and I have been. Because, to be honest, I feel pressure to be Serena. But these days I keep telling myself I don’t have to be anything. This is for me.” #BadassWomenIssue #InStyleBadassWomen I Photographed by @RobbieFimmano

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

În ianuarie 2017, Serena Williams a câștigat cel de-al 23-lea trofeu de Grand Slam la Australian Open, fiind deja însărcinată. „Eram însărcinată în nouă săptămâni la sfârșitul turneului. Cu fiecare zi care trecea, mă gândeam că este un vis (…) Fiecare meci devenea tot mai greu. M-am gândit, probabil, că nu voi ajunge în finală, dar aveam o scuză bună”, își amintește ea, zâmbind. Acum Serena pare că și-a regândit prioritățile, punând familia pe primul loc.

 

Articole asemanatoare
Serena Williams
Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei
serena williams
Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Comenteaza acest articol

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

by Andreea Damian   1 min
0