Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Serena Williams a creat rochia ce se potrivește oricărei femei. Jucătoarea de tenis a postat pe Instagram un video în care apare alături de alte șase femei, toate purtând același model de rochie, numit Twist Front Dress.

„Aici, la @se­­rena, avem o vară roşie-fiebinte. Am creat rochia Twist Front pentru toate femeile şi pentru toate tipurile de corp”, povesteşte Serena Williams în descrierea clipului de prezentare a colecției vestimentare.

Rochia creată de Serena Williams face parte dintr-o colecţie capsulă care conţine 12 piese vestimentare. Produsul este disponibil în mai multe mărimi, de la XS la 3XL, și în două culori – negru și roșu, şi poate fi achiziţionat de pe serenawilliams.com la preţul de 120 de dolari. Primul stoc e deja epuizat, pentru că rochia se vinde ca pâinea caldă peste Ocean.

Cele cinci femei care apar în clipul de prezentare alături de tenismenă au povestit despre cum se simt purtând noul model de rochie: „Am forme, dar mă simt încrezătoare în formele mele”, spune una dintre ele.

Serena Williams lansează rochia la câteva săptămâni după ce revista Sports Illustrated a numit-o cea mai elegantă sportivă din lume. De altfel, ea este protagonista celui mai recent număr al publicației. Serena apare pe coperta revistei într-un costum alb, iar mesajul care o însoțește este: „Puternică. Sexy. Sensibilă”.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 37 de ani – care are o fiică în vârstă de 22 de luni, Alexis Olympia, împreună cu soțul ei Alexis Ohanian – și-a lansat anul trecut prima colecție de haine, iar printre clientele sale se numără și buna sa prietenă, Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

 

ARTICOLE SIMILARE

Primul single solo din ultimii trei ani al lui Lady Gaga VIDEO

Andreea Damian

Stiliștii prezintă un nou ideal de frumusețe! Este mult mai atrăgător decât fața obișnuită de pe Instagram

Andreea Damian

Ce fel de cancer are Kate Middleton

Andreea Damian

Ce rochie să porți la o nuntă? Descoperă modelele verii 2022

Andreea Damian

Lia Bugnar, schimbare de look la 51 de ani

Tabu Tabu

Mai are puțin și naște dar Dana Rogoz nu are stare deloc

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu