Home > Fashion > Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

serena williams

Serena Williams a creat rochia ce se potrivește oricărei femei. Jucătoarea de tenis a postat pe Instagram un video în care apare alături de alte șase femei, toate purtând același model de rochie, numit Twist Front Dress.

„Aici, la @se­­rena, avem o vară roşie-fiebinte. Am creat rochia Twist Front pentru toate femeile şi pentru toate tipurile de corp”, povesteşte Serena Williams în descrierea clipului de prezentare a colecției vestimentare.

Rochia creată de Serena Williams face parte dintr-o colecţie capsulă care conţine 12 piese vestimentare. Produsul este disponibil în mai multe mărimi, de la XS la 3XL, și în două culori – negru și roșu, şi poate fi achiziţionat de pe serenawilliams.com la preţul de 120 de dolari. Primul stoc e deja epuizat, pentru că rochia se vinde ca pâinea caldă peste Ocean.

Cele cinci femei care apar în clipul de prezentare alături de tenismenă au povestit despre cum se simt purtând noul model de rochie: „Am forme, dar mă simt încrezătoare în formele mele”, spune una dintre ele.

Serena Williams lansează rochia la câteva săptămâni după ce revista Sports Illustrated a numit-o cea mai elegantă sportivă din lume. De altfel, ea este protagonista celui mai recent număr al publicației. Serena apare pe coperta revistei într-un costum alb, iar mesajul care o însoțește este: „Puternică. Sexy. Sensibilă”.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 37 de ani – care are o fiică în vârstă de 22 de luni, Alexis Olympia, împreună cu soțul ei Alexis Ohanian – și-a lansat anul trecut prima colecție de haine, iar printre clientele sale se numără și buna sa prietenă, Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

 

Articole asemanatoare
Natalie Portman
Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin
piese vestimentare
8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri
Marele blond cu un pantof negru
Povestea celebrei rochii negre cu decolteu adânc pe spate purtată de actrița Mireille Darc
rochie
Graviduțele Lea Michele și Sophie Turner, în rochii aproape la fel. Cui îi stă mai bine?

Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

by Andreea Damian   1 min
1