Home > Slider > Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

serena Williams

Jucătoarea de tenis crede că Meghan Markle va fi o mămică grozavă. Mamă a unei fetițe de 1 an și jumătate, Serena Williams i-a oferit celei mai bune prietene a sale câteva sfaturi prețioase despre maternitate.

Sportiva în vârstă de 37 de ani a oferit recent un interviu pentru E! News în care a dezvăluit fără să vrea sexul copilului. Ei bine, ducii de Sussex au vrut să țină secret sexul viitorului bebeluș, până la naștere. Dar iată că Serena a divulgat acest secret, cel puțin așa cred admiratorii Familiei Regale britanice.

Presa străină speculează că tenismena știe că Meghan va naște o fetiță. Binențeles, acestea sunt doar zvonuri, unele dintre ele fiind alimentate chiar de cuplul princiar.

Fără să dea nume, Serena a făcut referire la „prietena sa însărcinată” când a vorbit despre așteptările ca mamă. „Acceptați greșelile și nu vă așteptați să fiți perfecte. Punem atât de multă presiune pe noi”, a spus Serena Williams în cadrul interviului. Lumea s-a gândit imediat la Meghan și că va naște, evident, o fetiță.

Principalele case de pariuri din Marea Britanie au blocat cotele privind sexul viitorului bebeluș regal, al prințului Harry și al ducesei Meghan de Sussex, după ce, într-o perioadă foarte scurtă de timp, foarte mulți jucători au mizat pe faptul că acesta va fi fetiță.

Nu numai fanii ducilor de Sussex așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă bebelușul va fi fetiță sau băiat, ci și membrii familiei regale.

Potrivit tradiției, însă, ducesa Meghan și prințul Harry vor afla acest lucru abia la naștere. „Nu știm dacă este băiețel sau fetiță, vrem să fie o surpriză”, a spus ducesa în timpul unui eveniment oficial.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Serena Williams
Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi

Comenteaza acest articol

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0