Home > Sex-Relatii > Dragoste > Serena Williams dezvăluie sfatul prețios pe care i l-a oferit Oprah despre relații

Serena Williams dezvăluie sfatul prețios pe care i l-a oferit Oprah despre relații

serena williams

Serena Williams a vorbit în cel mai recent interviu acordat unei reviste pentru femei despre mariajul ei cu antreprenorul Alexis Ohanian. Totodată, ea a dezvăluit sfatuit prețios despre dating pe care i l-a oferit Oprah, în urmă cu ceva timp.

Tenismena și soțul ei s-au cunoscut în 2005, la Roma. Serena nu auzise niciodată de fondatorul Reddit, care tocmai ieșise dintr-o relație amoroasă de 5 ani. Serena și Alexis și-au anunțat logodna în decembrie 2016, după o relație secretă de mai bine de 15 luni. În  noiembrie 2017 cei doi s-au căsătorit, la două luni după ce s-a născut fiica lor, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Reflectând la tot ce s-a întâmplat în aproape 3 ani, Serena recunoaște pentru Allure că nu s-a gândit că-și va găsi un soț atunci când l-a cunoscut pe Ohanian, la Hotelul Roma Cavalieri, în mai 2005. „Eram atât de ocupată cu munca, de a fi cea mai bună și de a lucra din greu, și cred că încă mai sunt”, a mărturisit sportiva. Apoi și-a dat seama că poate avea o carieră de succes și să aibă un partener care s-o iubească, în același timp, lucru pe care nu-l mai trăise niciodată.

Serena Williams crede că relația cu soțul ei este puternică datorită unui sfat pe care  Oprah i l-a oferit în 2002. „Să nu lași niciodată pe cineva să-ți înfrâneze entuziasmul”, i-ar fi spus vedeta de televiziune sportivei americane. „Alexis mă pune în lumină, chiar dacă nu vreau să fiu (…) Acum simt că pot străluci foarte tare și încă fac tot ce vreau să fac”, a dezvăluit Serena.

Serena Williams s-a iubit anterior cu anternorul ei francez Patrick Mouratoglou, de 48 de ani, a cărui relație cu sportiva americană a dus la destrămarea căsniciei sale. Povestea lor de dragoste a făcut furori în 2013, când frumoasa soție a acestuia, Clarisse Mouratoglou, a cerut în instanță divorțul de tatăl celor doi copii ai săi.

 

 

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei
serena williams
Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Comenteaza acest articol

Serena Williams dezvăluie sfatul prețios pe care i l-a oferit Oprah despre relații

by Andreea Damian   1 min
0