Home > Slider > Serena Williams încă se luptă cu depresia post-partum

Serena Williams încă se luptă cu depresia post-partum

Serena Williams

Serena Williams a dezvăluit într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar că încă să luptă cu depresia post-partum. Tenismena în vârstă de 36 de ani nu și-a revenit complet după nașterea fiicei sale. Proaspăt revenită în circuitul WTA, sportiva a vorbit despre lupta pe care o duce și acum cu depresia post-partum, la aproape 9 luni de la nașterea micuței Alexis Olympia.

Serena Williams a povestit experiența sa cu depresia post natala, care o afectează și acum. „Sincer, uneori cred că încă mai am de-a face cu ea (n.r. depresia post-partum). Cred că oamenii ar trebui să vorbească mult mai mult despre asta, pentru că e ca un al patrulea trimestru de sarcină, e parte din sarcină. Îmi amintesc cum, într-una din zile, nu găseam biberonul Olympiei și m-am supărat atât de tare că am început să plâng… Pentru că voiam să fiu perfectă pentru ea”, a mărturisit Serena.

În ciuda depresiei post-partum prin care este nevoită să treacă, Serena Williams a dezvăluit că-și mai dorește și alți copii cât mai curând. „Dacă nu aș fi revenit în tenis, aș fi fost deja însărcinată acum”, a explicat fostul lider mondial. „Olympia are nevoie de o surioară, apoi putem avea și un băiat”, spune vedeta, care speră că următorul copil va fi tot fetiță.

Serena Williams este căsătorită din noiembrie 2017 cu Alexis Ohanian, co-fondator Reddit. Tenismena a revenit în circuitul WTA după aproape 1 an și jumătate de absență. Din păcate, Serena s-a retras de la Roland Garros chiar înaintea duelului cu Maria Șarapova.

Articole asemanatoare
serena williams
Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament
Serena Williams
Serena Williams, dezvăluiri incredibile despre problemele grave cu care se confruntă
serena williams
Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani
Serena Williams
Serena Williams, participarea la Wimbledon i-a adus multe lacrimi

Loading...

Comenteaza acest articol

Serena Williams încă se luptă cu depresia post-partum

by Andreea Damian   1 min
0