Home > Slider > Serena Williams, interzisă pe terenul de tenis

Serena Williams, interzisă pe terenul de tenis

Serena Williams

Decizie radicală pentru Serena Williams. Organizatorii turneului de la Roland Garros (Paris) i-au interzis tensimenei să mai pășească pe teren în controversatul echipament „Catwoman”. Iar vestea i-a fost dată chiar de preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Guidicelli.

Sportiva în vârstă de 36 de ani a atras numeroase critici din partea fanilor în acest an. De aceea, la ediția de anul viitor, Serena Williams nu va mai fi acceptată pe teren îmbrăcată în costumul complet negru, cu o linie roşie în jurul brâului.

În luna mai, Serena a întors foarte multe priviri şi a provocat o controversă uriaşă când, alături de sponsorul Nike, a decis să se prezinte pe zgura pariziană echipată ca o Catwoman. Iar majoritatea fanilor au considerat că echipamentul nu are ce să caute pe un teren de joc, puţini fiind cei care au fost de acord cu alegerea marii campioane americane.

„Echipamentul Serenei din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat de acum încolo. Trebuie să respecţi jocul şi locul”, a declarat Bernard Guidicelli.

 

 

Articole asemanatoare
serena williams
Serena Williams s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă
serena williams
Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open
Motivul bizar pentru care Serena Williams nu va sărbători ziua de naștere a fiicei sale
serena williams
Serena Williams i-a adus cel mai frumos omagiu lui Meghan Markle

Loading...

Comenteaza acest articol

Serena Williams, interzisă pe terenul de tenis

by Andreea Damian   1 min
0