Tabu
Image default
Slider

Serena Williams, interzisă pe terenul de tenis

Decizie radicală pentru Serena Williams. Organizatorii turneului de la Roland Garros (Paris) i-au interzis tensimenei să mai pășească pe teren în controversatul echipament „Catwoman”. Iar vestea i-a fost dată chiar de preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Guidicelli.

Sportiva în vârstă de 36 de ani a atras numeroase critici din partea fanilor în acest an. De aceea, la ediția de anul viitor, Serena Williams nu va mai fi acceptată pe teren îmbrăcată în costumul complet negru, cu o linie roşie în jurul brâului.

În luna mai, Serena a întors foarte multe priviri şi a provocat o controversă uriaşă când, alături de sponsorul Nike, a decis să se prezinte pe zgura pariziană echipată ca o Catwoman. Iar majoritatea fanilor au considerat că echipamentul nu are ce să caute pe un teren de joc, puţini fiind cei care au fost de acord cu alegerea marii campioane americane.

„Echipamentul Serenei din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat de acum încolo. Trebuie să respecţi jocul şi locul”, a declarat Bernard Guidicelli.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Cuevas: personajele mele seamănă mult cu mine, cu felul în care eram eu în copilărie

Dora Constantinovici

„Squid Game” va continua cu sezonul 2. Anunțul Netflix

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Cei doi lupi

realitatea

Bucurestiul in weekend, 14-16 octombrie

realitatea

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Andreea Damian

„Dan Negru a murit!” Reacția genială a prezentatorului: „Mi-o merit!”

Andreea Damian

Scrie un comentariu