Home > Health > Serena Williams s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă

Serena Williams s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă

serena williams

Tenismena americană Serena Williams a înregistrat o versiune emoționantă a imnului pentru conștientizarea cancerului de sân „I touch myself”, ca parte a unei campanii mondiale, dezvoltată de un ONG australian, în parteneriat cu Berlei, o companie de lenjerie intimă.

Sportiva de 36 de ani a acceptat totodată să se dezbrace de haine și să-și atingă sânii, ca formă de autoexaminare. Lansarea videoclipului care o are ca ambasadoare pe Serena Williams coincide cu luna internațională de informare și prevenire a cancerului de sân (n.r. octombrie sau luna roz).

Acesta va fi promovat pe mai multe canale și face parte dintr-o campanie mondială de conștientizare a cancerului mamar. De asemenea, Serena Williams are rolul de le încuraja pe femei să se autoexamineze și să meargă la un control medical de-a lungul acestei luni.

Proiectul „I Touch Myself” a fost lansat în 2014, de ONG-ul J. Walter Thompson Sydney, în memoria cântăreței australiene Chrissy Amphlett. Solista trupei rock Divinyls a fost răpusă de cancer, în 2013, la vârsta de 53 de ani. Proiectul are misiunea de a crea forumuri educaționale care să le reamintească femeilor că sănătatea sânilor este prioritară.

Chrissy a dus o luptă grea cu cancerul mamar și a luptat ca să crească gradul de conștientizare a detectării timpurii a cancerului de sân. Ea a dorit ca melodia „I Touch Myself” să devină imnul pentru sănătatea sânilor, în întreaga lume.

Iar Serena Williams o ajută să transmită acest mesaj. Ea speră să răspândească mesajul și le cere femeilor să distribuie pe rețelele de socializare fotografii cu ele dezbrăcate, acoperindu-și sânii, cu haștagul #itouchmyselfproject. Înregistrarea cu interpretarea sportivei urmează să fie lansată pe conturile sale de social media în cursul acestei săptămâni.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei
serena williams
Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon
protest
Protest nud în fața sediului Facebook din New York: se condamnă cenzura sânilor în social media

Serena Williams s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă

by Andreea Damian   1 min
1