Home > Slider > Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle

Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle

serena williams

Serena Williams i-a oferit câteva sfaturi prietenei sale, Meghan Markle, înainte de a deveni mămică pentru prima oară, în primăvara anului 2019.

„Îi tot zic să înceteze să mai fie atât de drăguță, ea este însărcinată, nu se spune că hormonii ar trebui să umble razna? De ce este atât de drăguță? Însă așa a fost ea dintotdeauna”, a spus tesnismena despre ducesa de Sussex.

Serena a profitat de lansarea liniei sale vestimentare la Miami, pentru a face niște declarații privind prietenia cu fosta actriță. Deși a intrat într-o familie de viță nobilă, Meghan Markle a rămas la fel.

Însă, crede sportiva, ducesa ar trebui să țină cont de sfaturile ei înainte de a da naștere primului ei copil. Sunt ceva de genul: <<Cum te simți?>>, iar ea spune <<Nu, cum te simți tu?>>. Iar eu îi răspund <<Ești atât de drăguță, însă chiar vreau să știu cum te simți tu?>>, a spus Serena Williams pentru revista People.

Fostul numărul 1 mondial al tenisului feminin și-a permis să-i ofere aceste sfaturi fiind la rândul ei mămică. Serena Williams a născut în septembrie 2017 o fetiță cu Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2017.

Deși, recunoaște chiar ea, tot Meghan este cea care îi oferă mai multe sfaturi.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat
michelle obama
Sfatul prețios al lui Michelle Obama pentru Meghan Markle
Prințul se mută în casă nouă, iar britanicii suportă nota de plată uriaşă

Loading...

Comenteaza acest articol

Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0