Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Serena Williams nu a câștigat Wimbledon în acest an dar eșecul nu a împiedicat-o să-și schimbe aspectul fizic. La o săptămână după finala disputată împotriva Simonei Halep de la Londra, americanca a adoptat un nou look. Tenismena în vârstă de 37 de ani a renunțat la stilul ombre și și-a vopsit părul într-o culoare aurie. De asemenea, a optat pentru bucle lejere, stil care o prinde de minune.

 

View this post on Instagram

 

#serenawilliams X #SportsIllustrated tonight in #la #waves via #vernonfrancois

A post shared by Vernon François (@vernonfrancois) on

Noul ei look a atras toate privirile pe covorul roșu, la o festivitate care a avut loc la Sunset Room, în Los Angeles. Îmbrăcată într-o fustă realizată de Burberry, în valoare de 820 de dolari, asortată cu un top alb, Williams nu a refuzat nicio poză. A purtat la gât niște coliere de aur, o brățară mare la mână, un ceas de lux și pantofi cu tocuri înalte.

 

Jucătoarea de tenis va apărea pe coperta următoarei ediții a revistei Sports Illustrated. Este vorba despre o ediție specială, în care Serena Williams este desemnată cea mai elegantă sportivă din lume. Serena e îmbrăcată într-un costum alb, cu o haină deosebită, în aceeași nuanță, iar mesajul care o însoțește este: „Puternică. Sexy. Sensibilă”.

Nu este însă prima oară când Serena își schimbă înfățișarea. În toată cariera sa incredibilă, sportiva s-a mai făcut de multe ori blondă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Andreea Damian

Venus Williams: „Femeile au mai multă putere decât înainte”

Andreea Damian

Ce riscuri îşi asumă utilizatorii aplicaţiei care „îmbătrâneşte” feţele

Andreea Damian

CE SCÂRBOS! Așa se “DEMACHIAZĂ” Ruby înainte de culcare

Anca Țurcașiu, dezvăluiri uluitoare după ce a fost la un pas de moarte: „Mi-a pornit inima”

Andreea Damian

Vario, un nou gadget sportiv

realitatea

Scrie un comentariu