Tabu
Slider

Serena Williams are un mesaj puternic pentru mamele care lucrează

Majoritatea părinților au senzația că, după ce își termină ziua de muncă, intră în schimbul doi. Dar Serena Williams are un mesaj puternic pentru ei. „Mămicia” se poate împăca cu jobul dacă ținem cont de câteva sfaturi pe care ni le oferă sportiva.

Jucătoarea de tenis a revenit în forță pe teren, după ce a devenit mămică de fetiță. Pentru ea „orice este posibil”, atâta timp cât știi cum să jonglezi cu maternitatea și cu munca.

Serena Williams a început noul an pe terenul de tenis, la Perth (Australia). Fiica sa, Alexis Olympia, de 1 anișor, se afla în tribune, când ea disputa un meci la dublu mixt la Hopman Cup. Imaginile cu micuța aclamându-și mama au devenit virale pe Internet foarte rapid.

https://www.instagram.com/p/BsAHVfmA2ZX/

Tenismena a postat pe Instagram o imagine când făcea exerciții de încălzire, cu fiica sa în brațe, însoțită de un mesaj care ar trebui să le inspire pe mamele care lucrează. „Nu este despre ce putem face ci despre ceea ce trebuie să facem în calitate de părinți care lucrează. Orice e posibil. M-am pregătit pentru primul meu meci din acest an și scumpa mea fetiță @olympiaohanian era obosită și tristă și pur și simplu avea nevoie de dragostea mea. Deci dacă asta înseamnă să-mi fac încălzirea și exercițiile de stretching cu bebelușul în brațe atunci asta voi face”, le-a transmis Serena Williams admiratorilor de pe Instagram.

„Mămicile și tăticii care lucrează și care mă urmăriți pe Instagram, dar și părinții care stau acasă sunt la fel pentru mine și mă inspirați. Ascultându-vă experiențele mă determină să pot să fac asta”, a mai spus ea.

Ultima oară când Williams a jucat în Australia a fost în ianuarie 2017. Era însărcinată în 8 săptămâni și a câștigat turneul Australian Open.

Luna trecută, Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, WTA, a adus câteva schimbări importante pentru sezonul competiţional 2019. Tenismenele care decid să devină mame vor fi protejate suplimentar: ele vor avea dreptul să beneficieze de clasament protejat şi la 3 ani de la data naşterii copilului.

ARTICOLE SIMILARE

De ce piesa „Brown Sugar” de la Rolling Stones este „uimitor de jignitoare”?

Andreea Damian

Dana Budeanu se retrage de pe YouTube. Și-a şters toate clipurile. Care este motivul

Andreea Damian

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

Andreea Damian

Fiul lui Adi Mutu, scandal la spital! A fost chemată și Poliția / Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Serena Williams dezvăluie sfatul prețios pe care i l-a oferit Oprah despre relații

Andreea Damian

Tunsori pe care le veți dori în 2021 dacă aveți păr creț și ondulat

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu