Tabu
Image default
Slider

Serena Williams are un mesaj puternic pentru mamele care lucrează

Majoritatea părinților au senzația că, după ce își termină ziua de muncă, intră în schimbul doi. Dar Serena Williams are un mesaj puternic pentru ei. „Mămicia” se poate împăca cu jobul dacă ținem cont de câteva sfaturi pe care ni le oferă sportiva.

Jucătoarea de tenis a revenit în forță pe teren, după ce a devenit mămică de fetiță. Pentru ea „orice este posibil”, atâta timp cât știi cum să jonglezi cu maternitatea și cu munca.

Serena Williams a început noul an pe terenul de tenis, la Perth (Australia). Fiica sa, Alexis Olympia, de 1 anișor, se afla în tribune, când ea disputa un meci la dublu mixt la Hopman Cup. Imaginile cu micuța aclamându-și mama au devenit virale pe Internet foarte rapid.

https://www.instagram.com/p/BsAHVfmA2ZX/

Tenismena a postat pe Instagram o imagine când făcea exerciții de încălzire, cu fiica sa în brațe, însoțită de un mesaj care ar trebui să le inspire pe mamele care lucrează. „Nu este despre ce putem face ci despre ceea ce trebuie să facem în calitate de părinți care lucrează. Orice e posibil. M-am pregătit pentru primul meu meci din acest an și scumpa mea fetiță @olympiaohanian era obosită și tristă și pur și simplu avea nevoie de dragostea mea. Deci dacă asta înseamnă să-mi fac încălzirea și exercițiile de stretching cu bebelușul în brațe atunci asta voi face”, le-a transmis Serena Williams admiratorilor de pe Instagram.

„Mămicile și tăticii care lucrează și care mă urmăriți pe Instagram, dar și părinții care stau acasă sunt la fel pentru mine și mă inspirați. Ascultându-vă experiențele mă determină să pot să fac asta”, a mai spus ea.

Ultima oară când Williams a jucat în Australia a fost în ianuarie 2017. Era însărcinată în 8 săptămâni și a câștigat turneul Australian Open.

Luna trecută, Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, WTA, a adus câteva schimbări importante pentru sezonul competiţional 2019. Tenismenele care decid să devină mame vor fi protejate suplimentar: ele vor avea dreptul să beneficieze de clasament protejat şi la 3 ani de la data naşterii copilului.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată conacul de 58 mil. $ în care Adele se mută cu iubitul ei, Rich Paul – FOTO

Andreea Damian

Câți bani face Dorian Popa din YouTube

Andreea Damian

Mariah Carey cheltuiește o avere pentru Crăciunul perfect

Andreea Damian

Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit

Andreea Damian

Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărui semn zodiacal

Andreea Damian

Aproape jumătate dintre bărbați cred că sarcinile casnice sunt împărțite egal. Femeile îi contrazic

Andreea Damian

1 comentariu

Serena Williams: mesaj puternic pentru mamele care lucrează – RO-Stiri.com 2 January 2019 at 13:12

[…] Serena Williams, mesaj puternic pentru mamele care lucrează, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu