Home > Slider > Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

serena williams

După ce a șocat la Roland Garros cu ținuta sa, Serena Williams uimește din nou. De data aceasta, într-un mod pozitiv. Fostul lider mondial al tenisului feminin a anunțat pe Instagram că va intra pe terenul de tenis de la US Open într-un echipement nou, inspirat din lumea baletului.

“QUEEN” @off____white

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Noua ţinută a fost creată de celebrul designer Virgil Abloh, directorul artistic al casei de modă Louis Vuitton şi fondator al mării Off-White. Acesta a creat colecţia „Queen” în colaborare cu Nike, furnizorul de echipament sportiv al Serenei Williams. Pentru aceasta, designerul a avut ca punct de pornire pasiunea tenismenei pentru dans şi balet.

„Ceea ce îmi place la tenis este graţia. Este un joc agresiv şi puternic, dar este nevoie şi de emoţie şi fineţe. Deci, rochia este feminină, dar combinată cu agresivitate”, a spus Abloh.

Echipamentul este de fapt o rochiță, care imită ținutele balerinelor. Pliurile evazate se adaptează mişcărilor voluptuoasei sportivei pe teren. Serena Williams va purta şi în picioare o nouă pereche de încălţări sport în ediţie limitată NikeCourt Flare, cu paiete.

 

Virgil Abloh a dezvăluit că echipamentul sportiv reflectă personalitatea lui Williams pe teren la US Open, un turneu pe care aceasta l-a câștigat de șase ori. „Am încercat să întruchipez în ținută spiritul ei și să aduc ceva interesant și proaspăt tenisului”, a încheiat Abloh.

Serena Williams nu este singura persoană care se va bucura de această ținută. Echipamentul Nike x Off-White din colecția Queen va fi disponibil pe site-ul Nike. Nu se cunoaște prețul. Dar rochia Serenei va ajunge și în magazine și va costa 500 de dolari.

La Roland Garros, Serena Williams a îmbrăcat la meciul din turul I un costum de „catwoman”, care a stârnit un val de discuţii pe reţelele de socializare. „Mă simt precum o războinică în acest costum. O combinaţie între războinică şi prinţesă. Regina din Wakanda. Mereu am trăit într-o lume fantastică. Mereu mi-am dorit să fiu un super-erou. Şi aşa mă simt purtând acest echipament, precum un super-erou”, explicase Serena la momentul respectiv.

 

 

Articole asemanatoare
Serena Williams
Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman
Serena Williams
Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului
balet
Cea mai bună școală de balet din Viena „și-a încurajat” elevii să fumeze
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Comenteaza acest articol

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

by Andreea Damian   1 min
0