Home > Slider > Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

serena williams

Criminalul lui Yetunde Price, sora cea mai mare a jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams, a fost eliberat mai devreme cu 3 ani, pentru bună purtare, anunță tmz.com. Robert Maxfield a ispășit doar 12 ani din totalul de 15, la care fusese condamnat în 2006.

Yetunde Price, care era și asistenta personală a sportivelor, a fost împușcată mortal, în 2003, în suburbia Compton a Los Angeles-ului. Yetunde, pe atunci de 31 de ani, a fost declarată moartă din cauza rănilor foarte grave, la scurt timp după ce a ajuns la spital. Aceasta se afla pe locul pasagerului în mașina iubitului ei, când a fost lovită de glonțul lui Maxfield.

Ironia sorții face că Yetunde Price să fi fost împușcată la doar 1,5 km de terenurile unde surorile ei au făcut primii pași în tenis. Ea era proprietara unui institut de înfumusețare din Corona, zona Los Angeles, și avea trei copii, de 5, 9 și 11 ani.

Yetunde Price, care primise numele mamei sale, era cea mai mare dintre cele cinci surori Williams, fiicele lui Richard și Oracene, azi divorțați. Celelalte două surori sunt Isha, jurist și cântăreață, și Lyndrea, actriță și stilistă.

În memoria ei, Serena Williams a înființat în 2016 fundaţia Yetunde Price Resource Center, pentru a ajuta victimele afectate de traumă și violență.

Articole asemanatoare
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Harry și Meghan
Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți
Meghan Markle, probleme cu nașterea? Medici de top: riscurile, mai mari în rândul femeilor de culoare
serena Williams
Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Comenteaza acest articol

Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

by Andreea Damian   1 min
0