Tabu
Slider

Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

serena williams

Criminalul lui Yetunde Price, sora cea mai mare a jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams, a fost eliberat mai devreme cu 3 ani, pentru bună purtare, anunță tmz.com. Robert Maxfield a ispășit doar 12 ani din totalul de 15, la care fusese condamnat în 2006.

Yetunde Price, care era și asistenta personală a sportivelor, a fost împușcată mortal, în 2003, în suburbia Compton a Los Angeles-ului. Yetunde, pe atunci de 31 de ani, a fost declarată moartă din cauza rănilor foarte grave, la scurt timp după ce a ajuns la spital. Aceasta se afla pe locul pasagerului în mașina iubitului ei, când a fost lovită de glonțul lui Maxfield.

Ironia sorții face că Yetunde Price să fi fost împușcată la doar 1,5 km de terenurile unde surorile ei au făcut primii pași în tenis. Ea era proprietara unui institut de înfumusețare din Corona, zona Los Angeles, și avea trei copii, de 5, 9 și 11 ani.

Yetunde Price, care primise numele mamei sale, era cea mai mare dintre cele cinci surori Williams, fiicele lui Richard și Oracene, azi divorțați. Celelalte două surori sunt Isha, jurist și cântăreață, și Lyndrea, actriță și stilistă.

În memoria ei, Serena Williams a înființat în 2016 fundaţia Yetunde Price Resource Center, pentru a ajuta victimele afectate de traumă și violență.

ARTICOLE SIMILARE

Tutorial machiaj chocolate smokey eyes

realitatea

Cum să îți îndrepți părul fără să îl deteriorezi

Andreea Damian

Facebook este criticat după ce femeile se plâng de lipsa de acțiune împotriva hărțuirii

realitatea

20 de alimente care sunt mult mai sănătoase atunci când sunt consumate împreună

Andreea Damian

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Andreea Damian

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Andreea Damian

Scrie un comentariu