Home > Slider > Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Serena Williams

Serena Williams, buna prietenă a ducesei Meghan Markle, a profitat de călătoria sa în Europa pentru a-l cunoaște pe micuțul Archie, născut la 6 mai.

La patru ani de la ultima victorie în finala Roland-Garros, Serena Williams a câștigat luni primul meci, împotriva rusoaicei Vitalia Diatchenko. Dar, înainte de startul competiției, jucătoarea de tenis a zburat tocmai la Londra, pentru a-l cunoaște pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

Potrivit The Daily Mail, sportiva americană l-a întâlnit pe noul membru al familiei regale săptămâna trecută, alături de soțul ei, Alexis Ohanian. Serena Williams s-a dat de gol, după ce a postat pe Instagram o fotografie cu ea, într-un salon din Frogmore Cottage, reședința prințului Harry și a soției sale.

Serena Williams și ducesa de Sussex s-au cunoscut în 2014, la un turneu caritabil de fotbal. De atunci, cele două au devenit prietene foarte bune. Tenismena a participat la nunta ei din mai 2018, aceasta organizându-i chiar și baby shower-ul din luna februarie, și a suportat de una singură cheltuielile.

 

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
Meghan Markle
Meghan Markle scrie o carte pentru copii
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei
Meghan Markle
Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

by Andreea Damian   1 min
1