Home > Slider > Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Serena Williams

Serena Williams, buna prietenă a ducesei Meghan Markle, a profitat de călătoria sa în Europa pentru a-l cunoaște pe micuțul Archie, născut la 6 mai.

La patru ani de la ultima victorie în finala Roland-Garros, Serena Williams a câștigat luni primul meci, împotriva rusoaicei Vitalia Diatchenko. Dar, înainte de startul competiției, jucătoarea de tenis a zburat tocmai la Londra, pentru a-l cunoaște pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

Potrivit The Daily Mail, sportiva americană l-a întâlnit pe noul membru al familiei regale săptămâna trecută, alături de soțul ei, Alexis Ohanian. Serena Williams s-a dat de gol, după ce a postat pe Instagram o fotografie cu ea, într-un salon din Frogmore Cottage, reședința prințului Harry și a soției sale.

Serena Williams și ducesa de Sussex s-au cunoscut în 2014, la un turneu caritabil de fotbal. De atunci, cele două au devenit prietene foarte bune. Tenismena a participat la nunta ei din mai 2018, aceasta organizându-i chiar și baby shower-ul din luna februarie, și a suportat de una singură cheltuielile.

 

Articole asemanatoare
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

by Andreea Damian   1 min
1