Home > Agenda > stiri > SERGIU NICOLAESCU si-a imbogatit sotia! IATA ce mosteneste!

SERGIU NICOLAESCU si-a imbogatit sotia! IATA ce mosteneste!

Sergiu Nicolaescu a murit, însă marele cineast şi-a lăsat afacerile în regulă, moştenitoare fiind soţia lui, Dana Ionică, în vârstă de 35 de ani.
Dana Ionică, de meserie producător, va moşteni nu doar proprietăţile (doua case in Bucuresti si una la 2 Mai), terenurile, conturile (420.000 lei noi, 250.000 euro, 42.000 dolari) şi obiectele de artă a lui Sergiu Nicolaescu, ci va încasa şi drepturile de autor, iar aceste nu sunt deloc de neglijat.
De exemplu, în 2011, conform evz.ro, Sergiu Nicolaescu a încasat drepturi de autor – contract regie film sau interpertare rol, de aproximativ 365.000 de lei. De la Media Pro Pictures a primit 35.656 de lei (drepturi de autor- contarct regie film), de la Dacin Sara a încasat 200.511 de lei (drepturi de proprietate intelectuală), de la Credidam a primit suma de 912 de lei (drepturi conexe), de la Copyro suma de 10.0003 de lei (drepturi de autor), de la Strada Film a primit 28.985 de lei (drepturi de autor- contract interpretare rol), iar de la Pro Video suma de 89.082 de lei (drepturi de autor). În 2010, potrivit ORDA (Oficiul Român pentru Drepturi de Autor), Sergiu Nicolaescu a încasat 185.000 lei.
De asemenea, Dana Ionică este, alături de soţul ei, proprietara mărcii “Sergiu Nicolaescu”, potrivit datelor de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). Cererea de înregistrare a acestei mărci a fost făcută la data de 17 octombrie 2011.

9 Responses

 1. MIHAELA

  Brovo sotiei merita, ne e asa usor sa stai alaturi de un artist, un batran pana la urma, chiar daca spun cu greu asta. Pana la urma nu e a asa usor sa stai alaturi de un om cu 46 de ani mai in varsta timp de 16 ani. Cinste ei si merita din plin mostenirea. Sunt o tipa de 35 de ani, la fel ca varsta doamnei, am un sot tanar dar am prieteni care au ingrijit oamnei in varsta si nu e deloc usor. Cinste ei ! Nu o mai blamati atat. Eu cred ca Nicolaescu era destul de destept si cu mintea pe umeri sa isi dea seama cu cine sta.

 2. dana

  Nu e de condamnat!El a fost un om mare si a avut ciudateniile lui!!!Sa -l lasam in liniste!!!!Iar dorinta lui de a fi incinerat nu o poate comenta nimeni, cel putin nu are dreptul nimeni de a face asa ceva!!!!

 3. dana

  Era un om cu capul pe umeri, ma indoiesc ca nu stia cu cine sta!!!Respectati-i dorintele si lasati familia in pace!Si ce daca sotia este mai in varsta cu 47 ani!!!!Respectati-i memoria si tot ceea ce a facut!!!!Iar asa zisul baiat pana acum de ce nu a dorit sa isi cunoasca tatal?Acum la mostenire il intereseaza!!!Asa a fost si cu marele poet Adrian Paunescu!!!!

 4. FLORICA BUDUSAN

  a aparut un fiu???????????dar pana acuma ce a facut????????????RECHINILOR SI NESIMTITILOR.ORICUM NU VA AJUTA D.ZEU

 5. mitica

  DECE TOCMAI ACUM APARE UN PRESUPUS FIUDE CE NU A IESIT IN FATA CA BAIATUL LUI TINU ,SA L VADA LUMEA,VINE ACUM LA MUNCA ALTUIA?LASATI FEMEIA IN PACE ,RESPECTA DORINTA LUI SI NIMENI SI NIMIC NU POATE OPRI ACEASTA DORINTA A SA.AM CRESCUT CU FILMELE LUI,LAM IUBIT CA ACTOR,OM ,SI REGIZOR,RUSINE CELOR CARE IL BLAMEAZA SI II STIRBESTE REPUTATIA.DUMNEZEU SAL AIBA IN PAZA.

 6. MAMAIE

  un comunist de prima clasa, sa va fie rusine celor care va luati de Vadim ca a laudat pe CEAUSESCU in poezii si articole, sergiu nicolaescu a fost un apropriat al lui Ceausescu, toate filmele care le-a facut au fost facute sa preia atentia cetetenilor de la ce se intimpla, iar la lovitura de stat din decembrie 1989, a trecut sa il pupe in fund pe iliescu, vedeti unde am ajuns din cauza lor, sunt cei mai mari criminali ai natiei romane.
  Sergiu Nicolaescu s-a născut la Târgu Jiu. A fost nepotul comisarului de poliție Gheorghe Cambrea, După mamă a fost și nepotul colonelului Nicolae Cambrea,[23] avansat de Iosif Vissarionovici Stalin la gradul de general, un apropiat al Anei Pauker,[24] numit de NKVD în funcția de comandant al Diviziei de voluntari Tudor Vladimirescu, constituită din prizonieri români care au ales să treacă de partea Armatei Roșii.
  VEDETI CE A FACUT ACEST MARE COMUNIST SI DE UNDE SE TRAGE

 7. suzi

  voi astia care il blamati atata ce a-ti realizat pana acum? cred ca nimic ,niste frustrati.si lasati familia in pace.vedeti-va de treburile voastre si de viata voastra.si-a trait omul viata cum a crezut el de cuviinta si cum i-a placut.DUMNEZEU SA-L IERTE!

Comenteaza acest articol

SERGIU NICOLAESCU si-a imbogatit sotia! IATA ce mosteneste!

by   1 min
9