Home > Agenda > stiri > SERGIU NICOLAESCU si-a presimtit moartea! Ultimul MESAJ!

SERGIU NICOLAESCU si-a presimtit moartea! Ultimul MESAJ!

Regizorul Sergiu Nicolaescu parcă și-a presimțit moartea. La mijlocul lunii decembrie, maestrul s-a despărţit de colegii săi din Senat cu un discurs emoţionant. El a precizat că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa.
”Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite”, a declarat Nicolaescu, în ultima şedinţă a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață joi, la spitalul Elias, unde fusese internat în 26 decembrie. A ost ales pentru prima dată parlamentar în 1990, pe listele FSN, iar în actuala legislatură a încheiat al cincilea mandat în Parlament. Singura legislatură în care nu a fost parlamentar a fost cea din 2004-2008. Nicolaescu a fost membru al Comisiilor de cultură din Senat în fiecare legislatură şi a deţinut preşedinţia comisiei în actuala legislatură. Nicolaescu are vârsta de 82 de ani. El a fost regizor, actor de film, scenarist şi producător de film, fiind totodată între cei care au luat parte activ la Revoluţia din 1989.

Mai mult: Ultimul mesaj al lui Sergiu Nicolaescu. Regizorul, în lacrimi : “Mai am puţin de trăit. Vă spun “la revedere!” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

SERGIU NICOLAESCU si-a presimtit moartea! Ultimul MESAJ!

by   1 min
0