Home > Agenda > stiri > SERGIU NICOLAESCU nu va avea slujba de inmormantare! AFLA de ce! FOTO cu sotia regizorului!

SERGIU NICOLAESCU nu va avea slujba de inmormantare! AFLA de ce! FOTO cu sotia regizorului!

Hotărârea Danei Nicolaescu, soția regizorului Sergiu Nicolaescu, de a incinera trupul neînsuflețit al acestuia în locul unei înmormântări creștine a iscat un adevărat scandal, mai ales în condițiile în care, din acest motiv, regizorul nu va beneficia de o slujbă de înmormântare. Dana Nicolaescu a declarat astăzi, prin intermediul unui comunicat, de presă că trupul regizorului va fi incinerat sâmbătă la prânz și că intrezice accesul presei la funeralii.
Decizia văduvei marelui regizor, mai tanara cu 46 de ani decat sotul ei, a iscat adevărate controverse. Cum incinerarea nu este un procedeu creștin, Sergiu Nicolaescu nu va putea beneficia de o slujbă religioasă. Nu puțini sunt cei care nu cred că aceasta a fost dorința maestrului, astfel că o ipoteză șocantă a fost dezbătută în ultimele ore.
Cum Sergiu Nicolaescu a declarat în nenumărate rânduri că ar avea un fiu neligitim, gurile rele spun că văduva regizorului se teme să nu fie nevoită să împartă averea și, prin incinerare, exclude posibilitatea realizării unui test ADN.
Sergiu Nicolaescu a murit astăzi, la Spitalul Elias. Regizorul fusese internat la Spitalul de Urgență Elias din data de 27 decembrie pentru o afecțiune digestivă cronică. Ulterior medicii i-au diagnosticat cu totul o altă boală.
Dana Nicolaescu, fosta Dana Ionica, este cea de-a treia sotie a regizorului. Dana s-a dovedit o prezenţă foarte discretă şi rar “o prinzi” în poză, însă reporterii Libertăţii au reuşit s-o fotografieze, în 2010 , pe o stradă din Capitală. Despre Dana, care i-a stat alături de aproape 16 ani, regizorul octogenar spunea că e cea mai importantă femeie din viaţa lui.
Referitor la cum ar trebui să arate o femeie care să îi placă, Sergiu Nicolaescu declara: “Să fie frumoasă, mi-au plăcut întotdeauna blondele dar până la urmă soţiile mele au fost brunete”.

Mai mult: IPOTEZĂ ȘOCANTĂ! De ce vrea SOȚIA lui Sergiu Nicolaescu să INCINEREZE trupul regizorului? – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

SERGIU NICOLAESCU nu va avea slujba de inmormantare! AFLA de ce! FOTO cu sotia regizorului!

by   1 min
0