Tabu
lifestyle

Seri italiene de stil și distracție, alături de Peroni Nastro Azzuro

Valurile înspumate ale mării, senzația de libertate oferită de o seară petrecută pe yacht, un tricou marinăresc lejer și gustul rafinat al berii Peroni Nastro Azzuro, savurate alături de prieteni: aceasta este rețeta unei seri de vară petrecute în stil italian! Iubitorii de Peroni s-au bucurat din plin de toate acestea sâmbătă, 25 iunie, în Fratelli Social Club, unde a avut loc prima dintre petrecerile L’Estate Peroni.

Pentru o seară, clubul s-a transformat în cel mai luxos yacht pregătit de petrecere. Proiecțiile pe apă i-au transpus pe invitați direct în atmosfera unei seri pe Mediterană, în care DJ Law de la VIP Room Cannes-Saint Tropez a asigurat cel mai antrenant playlist de vară. Din tabloul serii ideale pe mare nu puteau lipsi ținutele în dungi, pălăriile și evantaiele, asortate perfect celei mai stilate beri: Peroni Nastro Azzuro.

Seria petrecerilor italiene L’Estate Peroni continuă, în luna iulie, în alte trei orașe: Timișoara (2 iulie, Club River Deck Timișoara), Iași ( 22 iulie, club Skin) și Mamaia ( 29 iulie, Club Fratelli). Aceste petreceri fac parte din campania L’Estate Peroni (Vara Peroni), o invitație la călătorie și exuberanță prin minunata Italie, care se va desfășura pe site-ul www.peroniitaly.ro.

L’Estate Peroni reprezintă o adevărată incursiune prin stilul de viață al italienilor, începând cu destinațiile de vacanță preferate de aceștia, continuând cu pasiunea lor pentru eleganță, până la preferințele legate de bucătăria mediteraneeană. Și pentru că la italieni, vara este puternic legată de sailing, Peroni te invită să descoperi libertatea pe care o oferă acest sport elegant într-o competiție care te va trimite la cel mai exclusivist eveniment dedicat pasionaților de sailing– Yacht Week Fest!

7 zile și 7 nopți, un traseu prin insulele din Marea Mediterană, petreceri sofisticate combinate cu sporturi de vară și, desigur, minunata experiență a sailingului! Acesta este premiul cel mare oferit de către Peroni Nastro Azzurro competitorului care va trece de toate provocările lansate pe site-ul www.peroniitaly.ro. Pe 1 august, Peroni va anunța numele fericitului câștigător care se va îmbarca, alături de 7 alți prieteni, în experiența Peroni Yacht Week Fest, în perioada 20-27 august 2011!

Puteți descoperi mai multe despre L’Estate Peroni” accesând site-ul  www.peroniitaly.ro

Peroni Nastro Azzurro
www.peroniitaly.com
Peroni Nastro Azzurro este berea super-premium italiană numărul unu în lume. Birra Peroni a demarat producţia de bere în 1846, iar Nastro Azzurro a apărut la începutul anilor ‘60 în Italia. Peroni Nastro Azzurro, cu noua imagine elegantă retro, a fost lansată la nivel mondial la începutul anului 2005. România este a doua ţară din lume, după Marea Britanie, în care a fost lansată berea Peroni Nastro Azzurro. În România, Peroni Nastro Azzurro este o marcă din portofoliul URSUS Breweries, o bere blondă super-premium, cu gust proaspăt şi efervescent, disponibilă îmbuteliată (33cl & 50cl) şi draught.

ARTICOLE SIMILARE

Forever Young- Conferinta Internationala Anti-aging

TOP 10 TABU, THIRTIETH EDITION

realitatea

Bookfest intre opt coperti

realitatea

Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

El este barbatul din spatele Danei Grecu!

CONCURS: Septogal iti protejeaza gatul in mod natural!

realitatea

Scrie un comentariu