Home > Agenda > Serialul Gossip Girl va avea o continuare

Serialul Gossip Girl va avea o continuare

gossip girl

Un nou serial inspirit de Gossip Girl este în pregătire la HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia.

Zvonurile privind o reîntâlnire a personajelor din Gossip Girl circulă de multă vreme, dar noul serial nu va mai urmări aventurile celor două prietene Serena van der Woodsen (Blake Lively) şi Blair Waldorf (Leighton Meester).

HBO Max a transmis că au fost comandate 10 episoade, iar acţiunea va fi plasată la 8 ani după ce sezonul şase s-a încheiat. Se urmăreşte o nouă generaţie de adolescenţi de la şcoala privată din New York pe măsură ce devin subiectul site-ului Gossip Girl. Noua poveste va fi concentrată mai mult asupra reţelelor sociale şi a mediului new-yorkez care s-a schimbat în aceşti ani.

Nu au fost oferite detalii legat de actorii care vor juca în noul serial şi nici dacă va reveni vreun nume din cel original.

Din noul proiect vor face parte aceeași creatori ai serialului Gossip Girl, mai exact Joshua Safran, care a fost producător executiv, și scenariștii Josh Schwartz și Stephanie Savage.

Gossip Girl a fost difuzat în perioada 2007-2012 şi fost inspirat de romanele semnate de Cecily von Ziegesar despre tinerii care făceau parte din cercurile influente din Manhattan. Din distribuția originală a serialului au făcut parte Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick și Taylor Momsen.

Articole asemanatoare
O Gossip Girl poarta numai genti Burberry Orchard!
Åžtiai că Jane Aldridge urcă vertiginos în topul blogurilor de modă?

Comenteaza acest articol

Serialul Gossip Girl va avea o continuare

by Andreea Damian   1 min
0