Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Top 5: cărţi neinspirate scrise de celebrităţi!

După ce au lansat parfumuri sau linii vestimentare, celebrităţile se întrec în lansări de … carte! Da, aţi citit bine! Scrise sub forma unui jurnal, cu detalii picante din viaţa celebrităţilor, cărţile lansate de celebrităţi se dovedesc a fi o lovitură de marketing, având în vedere vânzările înregistrate. Însă, unele au fost aspru criticate şi s-au dovedit a fi alegeri neinspirate. Iată, astfel, un top cinci al celor mai neinspirate cărţi scrise la Hollywood:

1. Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose este cartea scrisă de Paris Hilton. Cartea lansată de vedetă s-a dorit a fi una motivaţională, conţinând câteva “sfaturi” preţioase pentru alte “moştenitoare”, asemenea ei. Cititorii, însă, nu au fost mulţumiţi de ceea ce au citit în cartea scrisă de moştenitoarea imperiului Hilton.

2. Nici cartea Adevărul despre diamante  scrisă de Nicole Richie nu s-a dovedit o alegere inspirată. Deşi fiica adoptivă a lui Lionel Richie s-a bucurat dintotdeauna de atenţia presei, cartea sa nu a avut parte de aceeaşi apreciere. Deşi aceasta vorbeşte în carte despre toate evenimentele din viaţa sa, spune că e pură ficţiune. Fanii au taxat-o că nu a recunoscut că e vorba despre o carte autobiografică.

3. Nici Macaulay Culkin nu s-a putut ţine deoparte de “tentaţia” de publica o carte care să-i poarte numele. Junior este o carte posibil autobiografică însă cu inserţii de ficţiune. În carte vorbeşte despre divorţ şi droguri, aspecte reprezentative pentru viaţa actorului. Însă, acesta nu recunoaşte că este o scriere biografică. Să fie oare pentru că personajul principal şi-a denumit penisul Floyd.

4. De parcă nu s-ar fi bucurat de suficientă atenţie, Miley Cyrus şi-a lansat o carte autobiografică. Aceasta şi-a expus trăirile, experienţele într-o carte, denumită sugestiv “Miles to go”. Cântăreaţa şi-a motivat dorinţa de a lansa o carte prin faptul că îşi doreşte ca fanii să se simtă mai aproape de ea. 

5. Prima carte vândută de Justin Bieber s-a bucurat de un tiraj uriaş, de aceea cântăreţul s-a gândit să repete experienţa. “Justin Bieber:Just getting started” cuprinde imagini exclusive de la filmările pentru pelicula “Never say Never”, dar şi alte fotografii ale artistului. Pe când fanii artistului s-au arătat a fi entuziasmaţi că vor afla mai multe informaţii despre el, ceilalţi se plâng că sunt “prea multe” informaţii despre Bieber.

ARTICOLE SIMILARE

Mersul, mai eficient decât alergatul?

realitatea

Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette

Andreea Damian

Astăzi se deschid restaurantele. Care sunt regulile impuse

Andreea Damian

Update: FAMILIA nu are bani sa ridice cadavrul! CIOABA, regele rromilor, a murit in Turcia!

Dezvaluiri in premiera. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Irwin inainte de a muri

Săptămânal Tabu: Mango & Tabu Shopping Night

realitatea

Scrie un comentariu