Home > Sex-Relatii > SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

MIHAI TRAISTARIU face marturisiri incredibile, spunand multe despre relatiile cu alti barbati!

De cand a slabit, merge la sala si si-a schimbat stilul vestimentar, Mihai Traistariu a reusit sa atraga atentia multor femei, dar si a… barbatilor. Artistul primeste saptamanal mesaje si propuneri indraznete, pe Facebook, din partea domnilor, conform www.cancan.ro .

Au trecut deja cinci luni de cand Mihai Traistariu s-a apucat sa mearga zilnic la sala de forta, sa ia proteine si mai bine de un an de cand si-a facut implant de par. Pentru ca rezultatele au inceput sa fie vizibile, Mihai s-a gandit sa isi schimbe si stilul vestimentar. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, artistul a dat iama in magazine si si-a achizitionat o multime de haine moderne, care sa se potriveasca noului sau fizic.

Ei bine, iata ca Traistariu nu are admiratori numai in randul femeilor, ci si al barbatilor. Astfel, artistul primeste si mesaje din partea masculilor, care ii admira calitatile fizica si, mai mult, ii fac si avansuri.

Surprinzator sau nu, unii dintre ei chiar ii fac propuneri de a-l scoate la cina in oras. Cu mult tact, Mihai stie sa iasa din situatii dificile: “Da, primesc mesaje si de la copile, si de la femei in toata regula, ba chiar si trecute de prima tinerete. Admiratoare am avut mereu, dar in ultima vreme s-au inmultit si sunt foarte indraznete. Da, primesc propuneri si din partea barbatilor si ma amuza cand vad fel de fel de mesaje. Fiecare artist are parte de astfel de lucruri, insa important este sa stie cum sa refuze cu eleganta, fara sa isi jigneasca fanul sau fana”, a declarat artistul, pentru www.CANCAN.ro.

Articole asemanatoare
gay
„Nu există o genă gay”, a confirmat un studiu realizat pe ADN-ul uman
Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?
SOC! O mare vedeta recunoaste, in fine, ca este homosexual!
DECLARAŢII-BOMBĂ! “Andra, Delia şi Lora S-AU PROSTITUAT”

2 Responses

  1. Pingback : SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati | Femininne

Comenteaza acest articol

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

by   1 min
2