Tabu
LIFE & LOVE

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

MIHAI TRAISTARIU face marturisiri incredibile, spunand multe despre relatiile cu alti barbati!

De cand a slabit, merge la sala si si-a schimbat stilul vestimentar, Mihai Traistariu a reusit sa atraga atentia multor femei, dar si a… barbatilor. Artistul primeste saptamanal mesaje si propuneri indraznete, pe Facebook, din partea domnilor, conform www.cancan.ro .

Au trecut deja cinci luni de cand Mihai Traistariu s-a apucat sa mearga zilnic la sala de forta, sa ia proteine si mai bine de un an de cand si-a facut implant de par. Pentru ca rezultatele au inceput sa fie vizibile, Mihai s-a gandit sa isi schimbe si stilul vestimentar. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, artistul a dat iama in magazine si si-a achizitionat o multime de haine moderne, care sa se potriveasca noului sau fizic.

Ei bine, iata ca Traistariu nu are admiratori numai in randul femeilor, ci si al barbatilor. Astfel, artistul primeste si mesaje din partea masculilor, care ii admira calitatile fizica si, mai mult, ii fac si avansuri.

Surprinzator sau nu, unii dintre ei chiar ii fac propuneri de a-l scoate la cina in oras. Cu mult tact, Mihai stie sa iasa din situatii dificile: “Da, primesc mesaje si de la copile, si de la femei in toata regula, ba chiar si trecute de prima tinerete. Admiratoare am avut mereu, dar in ultima vreme s-au inmultit si sunt foarte indraznete. Da, primesc propuneri si din partea barbatilor si ma amuza cand vad fel de fel de mesaje. Fiecare artist are parte de astfel de lucruri, insa important este sa stie cum sa refuze cu eleganta, fara sa isi jigneasca fanul sau fana”, a declarat artistul, pentru www.CANCAN.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Un site pentru adulți lansează „cel mai murdar porno” pentru a elimina deșeurile de plastic din oceane

Andreea Damian

JOJO, vedeta ediției “Tabu-Special Sex”

realitatea

MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”

Bărbații bogați oferă femeilor mai multe orgasme

realitatea

Exclusiv TABU: ALINA Eremia & DORIAN Popa – ce se intampla intre ei?

Fifty Shades of Grey: modul în care bestseller-ul deceniului ne-a schimbat viața sexuală

Andreea Damian

2 comentarii

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati | Femininne 31 October 2014 at 5:39

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde
SSACACAS 2 November 2014 at 1:25

mARS MA LABARULE CA NU TE CREDE NIMENI.

Răspunde

Scrie un comentariu