Home > Sex-Relatii > Sex ciudat în filmele de Oscar

Sex ciudat în filmele de Oscar

La Oscar, sexul nu e deloc un subiect tabu. Dragostea  și sexul, în toate formele lor, sunt teme abordate în multe dintre filmele care au câștigat sau au fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film. În cel puțin câteva dintre acestea, sexul, sau cei care îl practică, are o formă mai puțin obișnuită.

Black Swan. Lăsând la o parte veleitățile actoricești ale lui Natalie Portman, în "Black Swan" este vorba despre cea mai fierbinte secvență de sex imaginar. Când Portman își imaginează că face sex cu Mila Kunis, iar senzațiile sunt mai puternice decât în viața de zi cu zi. Viața ei de zi cu zi.

FOTO: cinemablend.com
 
Up in the Air. Sex cu final neașteptat. George Clooney face sex sălbatic și necondiționat cu Vera Farmiga și, din păcate, se îndrăgostește de ea. Desnodământul nu are nimic de-a face cu orgasmul pentru că George află că femeia visurilor lui este căsătorită și are câțiva copii.

FOTO: bluemoviereviews.files.wordpress.com

The Reader. Sex cu minori. Sau sex de dragul lecturii. Kate Winslet inițiază un minor în tainele sexului, iar el o "plătește" citindu-i din clasici. Pentru că ea nu știa să citească, dar știa să facă sex.

FOTO: whyfame.com

Juno. Sex între minori. Sau filmul care te învață ce să faci dacă rămâi însărcinată în primul an de liceu. Practic o lecție care ne arată cum să transformăm "be cool" în "be a cool mum".

FOTO: sexualityinart.files.wordpress.com

Brokeback Mountain. Sex homosexual și dragoste. Nu că sexul între homosexuali ar fi ceva neobișnuit. Dar acțiunea încinsă are loc aici între doi… ciobani americani care nu se mulțumesc cu călărirea cailor. Pasiune, săruturi, oi și multă pășune.

FOTO: images.theage.com.au
 
The Hours. Sex între femei triste. Nu e tocmai vorba de sex, ci mai degrabă de dorințe. Toate actrițele principale din acest film sunt/devin lesbiene din cauza unei tristeți produse pe fondul existenței.

FOTO: cinemadoor.com

Chicago. Filmul acesta poate fi considerat, cu ușurință, o fabulă a sexului, iar morala ar fi… fă sex și apoi mori. Toate personajele principale feminine își cam omoară partenerii după ce profită de trupul lor.

FOTO: moviemusingswithafilmstudent.files.wordpress.com

American Beauty. Tensiune sexuală continuă și un episod din care aflăm cum să te masturbezi și să iei Oscarul pentru cel mai bun rol principal. Kevin Spacey.

FOTO: virginmedia.com

Titanic. Sexul dintre Kate Winslet (din nou) și Leonardo Di caprio nu e tocmai neobișnuit, dar locația e unică. Sex în mașină pe o barcă. De neegalat poate decât de sexul pe bicicletă în avion.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

Lord of the Rings.
Cam 10 ore de trilogie câștigătoare de multe Oscaruri și nici urmă de sex. În acest film toată lumea iubește! Åži atât.

FOTO: cbc.ca

The Piano. Sex cu o surdomută. În ciuda tristeții și dramatismului filmului nu poți trece cu vederea povestea carnală a lui Harvey Keitel și Holly Hunter.

FOTO: a123.g.akamai.net
 
Silence of the Lambs. Sex canibalic. Răpire. Viol. Jupuire. Moarte. FBI. Jodie Foster. Anthony Hopkins. Åži Hannibal Lecter care îi face pe toți.

FOTO: prodeoetpatria.files.wordpress.com

Ghost. Sex cu fantome. Nu au făcut sex, dar s-au sărutat. Demi Moore cu fantoma lui Patrick Swayze. Åži apoi Raiul s-a deschis.

FOTO: chinadaily.com.cn

Despre televizoarele Philips Ambilight…

Televizoarele Philips cu tehnologie Ambilight sunt concepute pentru ca tu sa traiesti o adevarata experienta de vizionare cinematografica.
Tehnologia Ambilight creeaza un halou de lumina in jurul ecranului extinzand astfel lumina si atmosfera de pe ecran in afara acestuia, intr-un extraordinar caleidoscop de culori, proiectat in jurul televizorului, pe perete.

Astfel, ochii sunt mai putini solicitati, se mareste confortul vizual, oboseste mai putin creierul si creste nivelul de relaxare. Citeste aici mai multe despre aceasta tehnologie!

Articole asemanatoare
Sex & Co.: Imagini din noile seriale americane (FOTO)
TOP 10 Cele mai bune filme care au luat Oscarul pentru “Cel mai bun film străin”
Cele mai urate rochii de Oscar din toate timpurile – FOTO
Cum poți trece mai ușor peste stresul cauzat de o nominalizare la Oscar

1 Response

Comenteaza acest articol

Sex ciudat în filmele de Oscar

by realitatea   2 min
1