Home > Agenda > stiri > “Sex de adio cu nevasta”! Egiptenii vor putea face sex – LEGAL – cu sotia moarta!

“Sex de adio cu nevasta”! Egiptenii vor putea face sex – LEGAL – cu sotia moarta!

In curand, barbatii egipteni vor avea voie, prin lege, sa faca sex cu sotiile lor moarte – pana la 6 ore dupa pronuntarea decesului. Controversata lege este parte a masurilor introduse de parlamentul dominat de islamisti.

De asemenea, legea coboara varsta legala de maritis la 14 ani si elimina dreptul femeilor de a primi educatie si de a se angaja. Consiliul national al femeilor din Egipt lupta impotriva acestor schimbari, sustinand ca “marginalizarea si subminarea statutului femeilor va afecta negativ dezvoltarea tarii”.

Prima oara, ideea ca sotul sa faca sex cu sotia moarta a aparut in 2011, cand clericul marocan Zamzami Abdul Bari  a spus ca mariajul ramana  valid si dupa moarte. El a mai spus ca si femeile au dreptul sa faca sex cu sotul mort. Se pare ca ideea, care a starnit controverse, a fost preluata de politicienii egipteni.

Prezentatorul TV Jaber al-Qarmouty  a criticat ideea  de “sex de adio” pe care legea o propune: “Este de necrezut. Este o catastrofa sa dai sotului acest drept. Chiar exista un proiect de lege ca acesta? Exista oameni care gandesc asa?”.

Articole asemanatoare
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului
Descopera farmecul unei calatorii in Egiptul Crestin
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND

Comenteaza acest articol

“Sex de adio cu nevasta”! Egiptenii vor putea face sex – LEGAL – cu sotia moarta!

by   1 min
0