Home > Agenda > stiri > SEX IN TREI! Andreea Mantea a sunat-o pe “amanta” lui Stefan Stan! Ce a aflat a socat-o!

SEX IN TREI! Andreea Mantea a sunat-o pe “amanta” lui Stefan Stan! Ce a aflat a socat-o!


Andreea Mantea a vrut sa se asigure ca a fost inselata de cel care trebuia sa o duca la altar, Stefan Stan. Prezentatoarea de la Wowbiz a sunat-o pe presupusa amanta si a luat-o la intrebari.
Nervoasa ca iubitul i-a fost infidel, Andreea a vrut sa stie toate detalii si de cand dura toata povestea. Potrivit unei prietene de-a Laurei, cea cu care Stefan Stan a fost surprins in  urma cu cateva nopti, tanara a fost sunata de vedeta Kanal D si luata la intrebari ce relatie ar avea. Ba mai mult, dezvaluirile facute de Laura, au lasat-o cu gura cascata pe Mantea.
“A sunat-o si a intrebat-o daca are vreo legatura cu Stefan Stan, iar ea a confirmat. A spus adevarul pana la urma, de ce sa o minta?! Stefan i-ar fi spus sa aduca o a doua femeie in pat, iar lucrul asta a socat-o pe Andreea si mai tare. Laura nu se considera in niciun caz a doua femeie din viata lui Stefan, fiindca ea l-a cunoscut intai. Acum e foarte suparata pe toata situatia asta si se cam teme de ce va face Mantea!”, a spus prietena Laurei, potrivit cancan.ro.

Articole asemanatoare
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
O ROMANCA se razbuna pe eleva de liceu care i-a furat barbatul! FOTO!
ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?
ROXANA VANCEA le desfiinteaza pe ANDREEA MANTEA si pe BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

SEX IN TREI! Andreea Mantea a sunat-o pe “amanta” lui Stefan Stan! Ce a aflat a socat-o!

by   1 min
0