Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Sex, minciuni și înregistrări audio: adevăruri murdare despre familia regală britanică

Să fii regalitate înseamnă că respecți multe reguli stricte. Uneori însă, protocolul regal este încălcat, pentru că „a greși e omenește”. Membrii familiei regale britanice sunt mereu în atenția publicului și fiecare greșeală este taxată. Ei se află în permanenţă în ochii presei sau ai admiratorilor din întreaga lume, iar gesturile pe care le fac nu trec neobservate.

Cu siguranță vă amintiți fotografia care o avea ca protagonistă pe Sarah Ferguson. Se întâmpla în august 1992. Nimeni nu va uita acea copertă de tabloid. Pe o plajă din St. Tropez, ducesa se giugiulea cu milionarul texan John Bryan, momentul în care acesta îi suge degetul mare de la picior. Interesant este că Sarah și pe atunci încă soţul ei, Andrew, au anunțat că divorţează patru ani mai târziu. Când vine vorba de familia regală britanică și lista lor de incidente jenante, Sarah Ferguson va fi cu siguranță pe primul loc.

Și sora mai mică a reginei Elizabeta a II-a, Prințesa Margaret, și-a făcut de rușine familia. În tinerețe, aceasta a fost în centrul unui scandal după ce a pozat goală. Câțiva ani mai târziu, o bandă de hoți a spart o bancă din Londra și a încercat să fure copii cu nudul prințesei Margaret și cu un bărbat care nu era soțul ei. Nu numai că incidentul a fost foarte stânjenitor pentru familia regală britanică, dar povestea a devenit subiectul unui film cu Jason Statham, în 2008.

Prinţul Harry a ajuns subiectul unui scandal de proporţii în urmă cu șase ani! Cunoscut drept o fire mai nonconformistă, Harry nu a pierdut ocazia să joace biliard pe dezbrăcate cu nişte prieteni, în timpul unei vizite în Las Vegas. Noul Duce de Sussex le-a şi permis unor „binevoitori“ să-i facă poze (în unele dintre ele e surprins şi în compania unei domnişoare, la fel de golaşă). Ulterior, cum era de aşteptat, fotografiile au ajuns pe mâna presei. Ca niciodată, purtătorii de cuvânt ai Coroanei au recunoscut autenticitatea cadrelor şi prezenţa lui Harry în aceste fotografii.

https://twitter.com/voiceofbramley/status/729230897086599168

Cârcotașii vorbesc despre campioana Regina Elisabeta a II-a la scobit în nas. Nu mai puțin de 7 ori a fost surprinsă suverana când își curăța năsucul în public, fără nicio jenă. Un asemenea gest ar trece neobservat, dar când ești regina Marii Britanii toate camerele foto sunt pe tine.

Războiul dintre cele două femei din viaţa lui Charles a culminat cu aşa-numitul Camillagate, când Lady Di reuşise să convingă un consilier de securitate al Palatului să înregistreze în secret o convorbire telefonică dintre Charles şi Camilla. În această conver­saţie, cei doi îşi exprimau dorinţa fizică, iar Charles mormăia: „Doamne, aş locui în chiloţii tăi, dacă s-ar putea“. O înregistrare care era difuzată la TV trei ani mai târziu, în 1992.

Kate Middleton a avut parte de un moment Marylin Monroe, în timpul unei vizite oficiale în India, în aprilie 2016. O pală de vânt i-a ridicat rochița în cap, iar paparazzi au avut ce fotografia. În 2012, un alt incident ținea primele pagini ale tabloidelor. Kate a fost fotografia de paparazzi francezi când făcea plajă topless.

Prințul William a fost surprins singur, în 2017, de paparazzi în vacanța la schi, în Elveția. Ba mai mult, acesta era în compania unor prieteni, dar și a unui model australian, față de care Will părea destul de apropiat. Incidentul nu a fost văzut cu ochi buni de simpatizanții casei regale. Și nici de Kate, dacă e să judecăm după aceste fotografii în care soțul ei apare fiind cam prietenos cu acest model australian în vârstă de 24 de ani, pe nume Sophie Taylor. Un alt incident similar a avut loc în luna iunie, în Israel. Prințul William s-a hlizit toată seara cu fotomodelul Bar Refaeli, în timpul unei recepții oficiale.

Nici Prințesa Diana nu i-a fost credincioasă soțului ei. În timpul mariajului cu Prințul Charles, aceasta a avut o aventură cu fostul ofițer de cavalerie James Hewitt. Bărbatul a încercat să vândă o parte din scrisorile de dragoste personale și extrem de controversate presei, după ce Prințesa Diana a murit, ceea ce a șocat familia regală. Hewitt a pus punct și speculațiilor conform cărora Prințul Harry ar fi fiul său și nu al prințului Charles. Bărbatul a negat acest lucru, iar apoi a fost întrebat de către prezentator de ce încă se vorbește despre acest lucru. „Se vând ziarele. Este probabil mai rău pentru el, săracul băiat”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Armand Assante își dă întâlnire cu publicul bucureștean

Andreea Damian

MIEL UMPLUT – reteta traditionala din Maramures pentru Paste

realitatea

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

Tabu Tabu

Globurile de Aur se îndreaptă spre colaps

Andreea Damian

Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?

Andreea Damian

Iulia Albu o IRONIZEAZĂ pe Andreea Raicu! “Iar încearcă SĂ NE VÂNDĂ…”

Scrie un comentariu