Home > Lifestyle > SEX-TAPE cu Antonia si Alex Velea!

SEX-TAPE cu Antonia si Alex Velea!

“Niciodată nu o să îmi las fetiţa să fie crescută de unul ca Alex Velea, care-i plin de tatuaje”, este motto-ul lui Vincenzo Castelano în procesul pentru custodia micuţei Maya.

Italianul a fost auzit de zeci de ori spunându- le obsesiva frază tuturor prietenilor săi. Nu se mai fereşte.

“Nu îşi doreşte decât să îşi umilească soţia, cu care se află în divorţ şi să-l ridiculizeze pe Velea (n.r.- amantul acesteia). Atuul său în procesul cu Antonia ar fi nişte filmări compromiţătoare în care ar apărea Antonia cu Velea, un SEX-TAPE hard… Vincenzo pare foarte încrezător că va câştiga în faţa judecătorilor. Nu se stresează prea tare. Mai mult, se dedică iubitei sale italience, cu care este de un an”, a mai povestit, pentru ziarul Libertatea, unul dintre apropiaţii familiei Castellano.

Vincenzo a avut însă grijă să păstreze discreţia privind noua sa relaţie, cu scopul de a demonstra că este o persoană morală şi că, până la finalizarea divorţului, stă cuminte. Vincenzo nu a invitat- o pe femeia de care este îndrăgostit nici în casa părinţilor săi din Napoli, unde locuieşte de anul trecut şi fetiţa lui, Maya.

Acesta a reuşit să o treacă pe copilă graniţa anul trecut, când i-a spus Antoniei că o duce pe micuţă în vacanţă, la bunici. Numai că, odată ajuns în Italia, el nici că a mai vrut să i-o dea Antoniei înapoi, aceasta chinuindu-se acum să o aducă la Bucureşti.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/filmulet-deocheat-antonia-alex-velea-486812.html#ixzz2x93QWA9o


Articole asemanatoare
De ce (NU) divorteaza ANTONIA!

Loading...

Comenteaza acest articol

SEX-TAPE cu Antonia si Alex Velea!

by admin   1 min
0