Home > Sex-Relatii > Sexul de dimineata diminueaza riscul de infarct

Sexul de dimineata diminueaza riscul de infarct

Dimineata nu este cea mai placuta parte a zilei pentru majoritatea. Alarma, o noapte nedormita, dorinta de a ramane macar cinci minute in plus in pat, ne ingreuneaza inceputul de zi. Putem face sport dimineata. Un mod sanatos de a incepe ziua. Insa, cati dintre noi au taria de a se ridica din pat si a alerga putin in jurul blocului inainte de a pleca spre treburile zilnice? Prea putini.

Diminetile sunt frumoase si grele. De dragul poeziei, ne putem imagina cum rasare soarele, ne putem bucura de un inceput de zi cu miros de cafea. Ne putem asterne un zambet pe buze si putem fugi spre o noua zi plina de oportunitati. Din pacate, nu suntem cei mai poetici dimineata. Cu toate acestea, ne putem transforma diminetile in poezie mai usor decat am fi crezut. Sexul pare a fi raspunsul. Intrebarea ne-o punem singuri, insa poate fi cu usurinta raspunsul unei intrebari inexistente.

Sexul de dimineata. Beneficii pentru sanatate

Conform unui studiu condus de Universitatea din Belfast, o partida de sex dimieata poate reduce riscul de a face infarct sau atac de cord.

Specialistii au declarat ca sexul dimineata, de trei ori pe saptamana imbunatateste circulatia, astfel reducand presiunea sangelui. Spre deosebire de sexul de seara, cel de dimineata este si mai incitant si revigorant, reusind sa ofere un bust pentru toata ziua.

Beneficii psihice conferite

Sexul dimineata imbunatateste relatia de cuplu, intarind sentimentul de apartenenta si de incredere al partenerilor. Majoritatea beneficiilor psihologice se datoreaza eliberarii hormonilor responsabili pentru fericire. De asemenea, activitatea sexuala de dimineata confera o satisfacere a dorintelor trupesti, ignorand pentru o perioada conexiunile emotionale. Piperul vietii de cuplu. Un alt beneficu conferit consta in eliminarea stresului si a oboselii. Dimineata, actul sexual dureaza mai mult, intrucat nivelul de testosterone este mai ridicat. Puneti alarma mai devreme si incepeti ziua frumos!

Articole asemanatoare
sexul
Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința
sex
E sigur să faci sex în timpul pandemiei de coronavirus? Experții ne lămuresc
relații sexuale
Când au avut loc primele relații sexuale ale omului
sex
7 sfaturi de sex tantric pentru o viață amoroasă sănătoasă

Comenteaza acest articol

Sexul de dimineata diminueaza riscul de infarct

by realitatea   1 min
0