Tabu
Image default
PEOPLESlider

„Sexul nu înseamnă doar sex”: Gillian Anderson pregătește o carte despre fanteziile feminine

Actrița americană a anunțat pe contul său de Instagram că dorește „să lanseze o investigație la scară largă asupra femeilor și sexului”. Cel care joacă rolul unui terapeut sexual în seria Educație sexuală vrea să facă o carte din asta.

Ea le cere femeilor să-i încredințeze „cele mai intime dorințe” lor. Gillian Anderson a anunțat într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram că pregătește o carte despre fanteziile feminine. Actrița a indicat în special că dorește să lanseze o „carte revoluționară”. „Lansez un sondaj masiv despre femei și sex – și vreau să aud ce ai de spus TU, a scris ea în postare. „Ajutați-ne să creăm o carte revoluționară pentru generațiile actuale și viitoare, scriindu-mi o scrisoare, începând cu „Dragă Gillian”.

Cel care îl întruchipează pe sexologul Jean Milburn în seria Educație sexuală s-a plâns în secvența că „cele mai intime frici și fantezii ale noastre rămân închise în noi”. „Ca femei, știm că sexul nu înseamnă doar sex, dar mulți dintre noi nu vorbim despre asta”, a continuat ea. Până când cineva găsește cheia. Ei bine, aici este cheia.”

Înainte de a preciza: „Pregătesc o carte care va fi scrisă din scrisorile tale anonime. O carte despre cum gândesc femeile despre sex, pentru că sexul este maternitate, infidelitate și exploatare, consimțământ și respect, corectitudine și egalitarism, dragoste și ură, plăcere și durere.” Actrița le-a îndemnat așadar pe femeile de „18 sau 80 de ani”, care „se culcă cu bărbați, femei, oameni non-binari, cu toată lumea sau cu nimeni” să-i trimită o scrisoare.

„Vreau să vă cunosc cele mai intime dorințe, a lansat ea. Să începem această conversație împreună și să creăm ceva revelator.” Cei care doresc își pot trimite astfel misivele pe site-ul deargillian.com, unde sunt și invitați să răspundă la un chestionar privind orientarea sexuala, religia sau starea civilă.

ARTICOLE SIMILARE

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Tabu Tabu

Angelina Jolie s-a răzbunat pe Brad Pitt

Andreea Damian

Blonde | Filmul despre Marilyn Monroe, cu Ana de Armas în rol principal, interzis minorilor

Andreea Damian

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

realitatea

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu