Home > Agenda > Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii

Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii

putin

În Rusia e deja o modă să se lanseze în această perioadă sexy-calendarul lui Vladimir Putin. Dacă în anii trecuți am avut ocazia să vedem un președinte macho, anul acesta liderul de la Kremlin a mers pe o variantă cuminte și a pozat îmbrăcat. Imaginile din calendarul 2020 se concentrează pe un Putin în calitate de președinte, nu pe bicepșii săi și pe abilitățile de a prinde pești cu mâna.

Fără poze topless; președintele rus este îmbrăcat la costum și cravată în toate fotografiile. Calendarele îl arată pe Putin în mai multe ipostaze: într-una din imagini stă de vorbă la telefon, în alta ţine în braţe un leopard, în timp ce altă pagină de calendar îl arată adâncit într-o conversaţie cu preşedintele american Donald Trump.

Mesajul pe care îl transmite calendarul este clar, în ciuda sancțiunilor comunității internaționale împotriva Rusiei. Îl vedem pe Putin în ipostaze deja cunoscute, dar și în unele surpriză.

Lansarea calendarelor 2020 are loc la sfârșitul unui an de triumfuri diplomatice pentru Putin. Cel mai recent este acela în care el a încheiat un acord cu președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru a trasa jocul final în războiul civil sirian. De asemenea, el a primit vizita președintelui venezuelean Nicolas Maduro, al cărui regim încalcă drepturilor omului.

Și, desigur, Putin a sărbătorit 20 de ani de când ocupă cea mai înaltă funcție din Rusia. Totuși, după două decenii, stilul de guvernare al lui Putin este ferm. Iar calendarele din 2020 transmit un fel de mesaj subliminal.

Articole asemanatoare
În Rusia mii de persoane protestează împotriva legii privind securitatea cibernetică
Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap
Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin
Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii

by Andreea Damian   1 min
1