Tabu
Image default
CULTURESlider

Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii

În Rusia e deja o modă să se lanseze în această perioadă sexy-calendarul lui Vladimir Putin. Dacă în anii trecuți am avut ocazia să vedem un președinte macho, anul acesta liderul de la Kremlin a mers pe o variantă cuminte și a pozat îmbrăcat. Imaginile din calendarul 2020 se concentrează pe un Putin în calitate de președinte, nu pe bicepșii săi și pe abilitățile de a prinde pești cu mâna.

Fără poze topless; președintele rus este îmbrăcat la costum și cravată în toate fotografiile. Calendarele îl arată pe Putin în mai multe ipostaze: într-una din imagini stă de vorbă la telefon, în alta ţine în braţe un leopard, în timp ce altă pagină de calendar îl arată adâncit într-o conversaţie cu preşedintele american Donald Trump.

Mesajul pe care îl transmite calendarul este clar, în ciuda sancțiunilor comunității internaționale împotriva Rusiei. Îl vedem pe Putin în ipostaze deja cunoscute, dar și în unele surpriză.

Lansarea calendarelor 2020 are loc la sfârșitul unui an de triumfuri diplomatice pentru Putin. Cel mai recent este acela în care el a încheiat un acord cu președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru a trasa jocul final în războiul civil sirian. De asemenea, el a primit vizita președintelui venezuelean Nicolas Maduro, al cărui regim încalcă drepturilor omului.

Și, desigur, Putin a sărbătorit 20 de ani de când ocupă cea mai înaltă funcție din Rusia. Totuși, după două decenii, stilul de guvernare al lui Putin este ferm. Iar calendarele din 2020 transmit un fel de mesaj subliminal.

ARTICOLE SIMILARE

Delia, episod de coşmar în Herăstrău! Ce a pățit artista după ce a fost urmărită de un individ

Andreea Damian

Șapte remedii care te protejează de viroze în această toamnă

Andreea Damian

Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Te poți încrede în ele de la prima vedere

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 2 august!

realitatea

B-™ESTFEST: numărul abonamentelor de trei zile se dubleaza!

realitatea

STUDIU: trăim într-o galaxie zombie care a murit și a revenit la viață

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu