Tabu
Image default
lifestyle

Sezonul chiriașilor de lux

Chiar dacă sezonul de vară nu s-a dovedit productiv pe segmentul vânzărilor rezidențiale, în lunile august, septembrie și octombrie a luat avânt sectorul închirierilor rezidențiale. Consultanții imobiliari susțin că piața chiriilor, în special cea a apartamentelor noi, a rămas nealterată de la începutul anului, atât ca volum de tranzacții încheiate, cât și în ceea ce privește nivelul prețurilor.

Sfârșitul verii și începutul toamnei este sezonul chiriașilor de lux. Specialiștii imobiliari spun că perioada coincide cu începutul unui alt an de business în care se încheie noi contracte de muncă sau se renegociază cele vechi. Categoriile privilegiate de angajați beneficiază din partea companiilor de un pachet salarial generos care include și o locuință de serviciu, închiriată pe perioada colaborării. Chiriașii de lux sunt în general expați, angajați în multinaționale sau ambasade.

Ei preferă să locuiască în zonele ultracentrale și de nord, spun specialiștii de la agenția imobiliară EuroMetropola. În aceste zone, prețurile variază între 2 mii și 7 mii de euro pe lună pentru apartamentele cu destinație rezidențială și pot ajunge chiar la 20 de mii de euro pentru clădirile pretabile pentru sedii de ambasade, arată datele EuroMetropola.

Străinii caută în general apartamente cu 3 camere în vile sau în imobile cu regim mic de înălțime, complet și ultramodern mobilate și utilate.

Citeste articolul integral pe tmctv.ro

ARTICOLE SIMILARE

“Pescuit sportiv- și “Boogie-

realitatea

Kelly Rowland intr-o rochia semnata de Maria Lucia Hohan

O noua BOALA la Hollywood: TANOREXIA!

Britney Spears are grețuri la concertele ei

realitatea

Pamela Anderson se consideră artă

realitatea

Madonna îl vrea pe Gerard Butler

realitatea

Scrie un comentariu