Tabu
LIFESTYLE Slider

Sfatul prețios al lui Michelle Obama pentru Meghan Markle

michelle obama

Michelle Obama se bucură de cea mai mare popularitate după ce a părăsit Casa Albă împreună cu soțul ei. De asemenea, cartea sa autobiografică Becoming (Povestea mea) e bestsellerul lunii noiembrie.

În calitate de fostă primă doamnă a Americii, aceasta și-a permis să-i ofere un sfat ducesei de Sussex, în contextul situației tensionate de la Palatul Kensington. Având în vedere comportamentul de divă dus la extremă de Meghan Markle, despre care a tot scris presa din Marea Britanie, Michelle Obama i-a sugerat „s-o lase mai moale”. Aceasta și-a amintit că și ea la rândul ei era foarte ambițioasă atunci când Barack Obama a preluat mandatul de președinte al Statelor Unite. Rolul pe care urma să-l preia Michelle Obama a fost unul greu, cu o agendă încărcată de proiecte. Presiunea a fost mare deoarece orice mișcare a fost supusă unei examinări publice.

Soția lui Barack Obama a vorbit despre propria experință: „Ca și mine, Meghan probabil că niciodată nu a visat că va avea o viață de genul ăsta, iar presiunea pe care o simți – din partea sa și din partea celorlalți – probabil va fi prea mult”, a declarat Michelle Obama revistei Good Housekeeping.

Autoarea celei mai vândute carte de memorii din ultimii ani este și o prietenă foarte apropiată prințului Harry. De aceea își face griji pentru soția acestuia. „Așadar, te sfătuiesc să nu te grăbești. Am petrecut primele luni în Casa Albă preocupându-mă în special de fiicele mele, asigurându-mă că au un start bun la școală și să-mi fac prieteni noi înainte de a începe o muncă ambițioasă”, este sfatul ei pentru Meghan Markle.

Michelle Obama mai crede că Meghan își poate maximiza impactul asupra celorlalți, la fel și fericirea, dacă face ceva ce rezonează cu ea personal. „Există atât de multe oportunități de a face bine cu o astfel de platformă”, spune aceasta, referindu-se la viitoarele proiectele ale ducesei.

 

ARTICOLE SIMILARE

TATAL a 6 copii a descoperit, la 40 de ani, ca e FEMEIE (foto)

India, țara cu cele mai multe decese cauzate de poluare la nivel mondial

Andreea Damian

McDowell despre Portocala mecanică: Mă durea atât de tare încât mă dădeam cu capul de pereți

Dora Constantinovici

Lucian Viziru “a fugit” din Romania din cauza bancilor!

Ketamina ar putea fi folosită pentru tratarea dependenței de alcool

Andreea Damian

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătiţi actori de la tv. Ea încasează 30.000.000 $ pe an

Scrie un comentariu