Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Sfaturi de coafură și machiaj pentru poza din buletin

Nu este ușor să arăți cât mai bine într-o fotografie oficială atunci când fața trebuie să fie clară și expresia complet neutră.

Sunt puțini oameni care se pot mândri cu fotografiile lor din actele de identitate. Bineînțeles, nu este o tragedie dacă nu arăți așa cum ai fi vrut în poza de buletin, dar cumva tot te deranjează că ai o poză care nu-ți place.

Îți oferim câteva sfaturi de coafură și machiaj pentru a arăta bine în pozele din buletin și pașaport.

Dacă ai părul lung și dorești să îl lași liber, efectuează un periaj suplu dirijând mișcarea părului către exteriorul feței. Aplică puțin fixativ sau ser strălucitor, apoi așază părul în spatele urechilor. Dacă preferi să îl legi, optează pentru un coc sau o coadă de cal offset pe un singur umăr. Ai grijă să nu lași coada pe spate sau să realizezi un coc strâns. Aceste tipuri de coafuri tind să întărească și să încordeze caracteristicile din fotografii. Dacă ai părul scurt, aplică ceară sau un gel de coafare pentru a obține un efect șic.

Matifiază-ți tenul. Blițurile camerei fac pielea să strălucească. Deci, gândește-te să îți matifiezi întreaga față cu o pudră slabă sau compactă. Apoi adaugă, dacă dorești, câteva atingeri de lumină pe pomeți și podul nasului folosind un iluminator. Deschide ochii. Pentru a arăta mai trează și mai tânără, machiază-ți ochii cu subtilitate. Aplică o umbră maro în pliul ochiului pentru a ridica pleoapa și o nuanță mai deschisă pe pleoapa mobilă. Apoi aplică rimel de alungire pe genele superioare pentru a-ți întinde ochii.

ARTICOLE SIMILARE

Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară

Andreea Damian

Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Andreea Damian

Ce riscă Meghan Markle dacă va naște acasă

Andreea Damian

Noile recomandări OMS: copiii sub 3 ani nu trebuie expuși deloc ecranelor

Andreea Damian

10 plante de purificare a aerului pe care trebuie să le ai în casă dacă suferi de alergii

Andreea Damian

Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

realitatea

Scrie un comentariu