Tabu
Image default
FASHION Slider

Sfaturi esențiale de stil pentru vremea schimbătoare din aprilie

Să înfrunți vremea capricioasă din aprilie este o provocare pentru toate femeile. Ceea ce pare fără speranță este ușor de făcut, cu aceste cinci trucuri.

Luna aprilie a venit cu vreme instabilă. Schimbările radicale de temperatură și precipitații fac ca orice ținută, oricât de bine a fost gândită, să fie inutilă – pentru că dintr-o dată nu te mai poți baza pe prognoza meteo. Undeva, pantofii te fac să te uzi la picioare și nimic nu pare să se potrivească cu adevărat în această lună, ceea ce reprezintă tranziția dintre iarnă și primăvară.

Vă oferim cinci sfaturi de stil pentru vremea schimbătoare din aprilie, care sunt distractive și vă însoțesc în perioada de tranziție.

Vremea din aprilie: o provocare sezonieră pentru găsirea ținutelor

De parcă dimineața „cu ce să mă îmbrac” nu ar fi fost destul de dificilă, luna aprilie cu vremea sa schimbătoare aduce o altă provocare rutinei de dimineață. De îndată v-ați decis ce să purtați în ziua respectivă, vremea se schimbă și o iei de la capăt. Pentru a nu fi complet neajutorată în fața garderobei, există câteva reguli de bază simple pe care le puteți urma în perioada de tranziție – cea mai importantă este o atitudine pozitivă.

5 sfaturi de stil pentru planificarea ținutei

Contrariile se atrag

Dacă aprilie vă îngreunează deciziile vestimentare, atunci lăsați-l să vă inspire indecizia. Combinați ce aveți mai bun în garderobă de iarnă și vară și surprindeți-vă pe voi înșivă cu ținute abile, care sunt undeva între ușor și confortabil – haina groasă de iarnă poate fi perfect combinată cu o rochie de primăvară.

Combinații colorate

Dacă am învățat ceva de la Gucci și Alessandro Michele, atunci ar trebui să știm că modelele nu pot fi purtate niciodată suficient și cu cât mai liber se combină, cu atât mai bine. Deci, în aprilie, pentru a vă menține pe voi și pe ceilalți fericiți amestecați tiparele cât mai mult posibil. Oricine a spus că dungile și punctele sau anumite culori nu pot fi combinate, a greșit!

Colanți

A fost o perioadă în care colanții negri foarte delicați au fost singurii cărora li s-a permis să acopere picioarele în perioada de tranziție. Monocrom cu restul ținutei, aplicații din dantelă sau perle sau o variantă tricotată ? Oricum ar fi, îî puteți folosi pentru a crea un look minunat.

Trenci

Primăvara, care anunță începutul oficial al sezonului trenciului, este uneori dificilă – mai ales în aprilie și datorită vremii tot mai imprevizibile. Merită să fii curajoasă. Deoarece geaca de ploaie, această piesă extrem de practică și rezistentă la intemperii, este acum disponibilă în mai multe modele. Geaca de ploaie este dovada faptului că practic și la modă pot fi combinate perfect.

Cizme

Nu este un secret faptul că opiniile diferă atunci când vine vorba de colanți, așa că această piesă pentru stilul din aprilie este perfectă pentru oricine nu poate să poarte colanți. Cizmele până la genunchi oferă modalitatea perfectă de a arăta subtil pielea.

ARTICOLE SIMILARE

Idei pentru un machiaj de vara: BOHO CHIC MAKE-UP

realitatea

Vivienne Westwood în ediție limitată!

realitatea

Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală

Andreea Damian

Lenor Touch & Refresh

realitatea

6 rochii de mireasă ultra romantice pentru mirese moderne

Andreea Damian

Vrem o modă “ca afară” cu salarii ca aici şi calitate sub nivelul UE

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu